Γιώργος Μαζωνάκης: Εμφανίζεται με εμφανή σημάδια στο πρόσωπο και στέλνει μήνυμα για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
"Ελάτε να αγαπηθούμε"
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε τη δική του απάντηση μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η πρόσφατη εικόνα του, ξεκαθαρίζοντας τι θα συμβεί με τη μεγάλη εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη
Τέλος στα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες για ενδεχόμενη αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας του έβαλε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανίστηκε σε νέο βίντεο στο Instagram, λίγες ημέρες μετά τη φωτογραφία που είχε προκαλέσει συζητήσεις λόγω των σημαδιών στο πρόσωπό του και του μαυρισμένου ματιού του. Με εμφανώς βελτιωμένη εικόνα, θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του και να επιβεβαιώσει ότι η συναυλία στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Διαβάστε: Γιώργος Μαζωνάκης: Η φωτογραφία με τραύματα στο πρόσωπο που προκάλεσε ανησυχία και το μήνυμά του (Εικόνα)
Διαβάστε: Γιώργος Μαζωνάκης: Η φωτογραφία με τραύματα στο πρόσωπο που προκάλεσε ανησυχία και το μήνυμά του (Εικόνα)
Ο Γιώργος Μαζωνάκης απαντά στις φήμες
Η πρόσφατη φωτογραφία του τραγουδιστή είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα ενημέρωσης, με αρκετούς να αναρωτιούνται αν η κατάσταση της υγείας του θα επηρέαζε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο ίδιος, ωστόσο, επέλεξε να απαντήσει με τον πιο άμεσο τρόπο. Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εμφανίστηκε χαμογελαστός και έστειλε σαφές μήνυμα προς όσους αμφισβητούσαν την πραγματοποίηση της επερχόμενης συναυλίας του. Παρότι τα σημάδια στο πρόσωπό του εξακολουθούσαν να είναι ορατά, έδειχναν αισθητά πιο περιορισμένα σε σχέση με την εικόνα που είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες.Το μήνυμα για τη μεγάλη βραδιά στη Θεσσαλονίκη
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει προγραμματισμένο μουσικό ραντεβού με το κοινό του την Τετάρτη 10 Ιουνίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει τον σχεδιασμό. Στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Κυρίες και κύριοι πολύ καλησπέρα σας. Μην ξανακούσω κανέναν να πει πως δεν θα γίνει η συναυλία της Θεσσαλονίκης, λόγω του ματιού μου ή κάποιος άλλος λόγος που μπορεί να προφασίζεται ο καθένας, γιατί θα του κόψω το κεφάλι. Κυρίες και κύριοι Τετάρτη 10 Ιουνίου, λιμάνι Θεσσαλονίκης, προβλήτα Θεσσαλονίκης, εγώ και σεις, μεγάλη συναυλία, ελάτε να αγαπηθούμε, να μαζωχτούμε,να βρεθούμε, hello».
En