Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν ετοιμάζουν τη βάπτιση του γιου τους - Η ημερομηνία και οι νονοί (Βίντεο)
Όσα ανέφερε η δημοσιογράφος
Το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο μετά τη γέννηση του γιου του, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποκαλύπτει πότε θα γίνει η βάπτιση και ποιοι θα είναι οι νονοί
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με τον γιο τους. Το αγαπημένο ζευγάρι, που συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στα social media, βρίσκεται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη βάπτιση του μικρού, μετρώντας αντίστροφα για μία ξεχωριστή ημέρα που θα έχει έντονο οικογενειακό χαρακτήρα.Μάλιστα, μέσα από αναρτήσεις τους στο Instagram έχουν δώσει μικρές «γεύσεις» από όσα ετοιμάζουν, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν πολλές λεπτομέρειες για το μυστήριο. Σύμφωνα με όσα έχει κάνει γνωστά η ίδια η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, η βάπτιση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη για τη βάπτιση και τους νονούς
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον γιο της, περιγράφοντας με τρυφερότητα τις αλλαγές που βιώνει όσο εκείνος μεγαλώνει.Συγκεκριμένα, ανέφερε:«Μεγάλωσε το παιδάκι μου, περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός. Περνάμε πάρα πολύ ωραίο χρόνο μαζί, γενικότερα είναι έτσι πολύ δραστήριο παιδάκι, τώρα είναι στη φάση που είναι κολλημένος σε εμένα, πέρασε μία φάση που ήταν κολλημένος πάνω στον μπαμπά του και εγώ τώρα ήμουν "δεν με θέλει το παιδί μου" και κάτι τέτοια. Όταν κλαίει είναι με τον μπαμπά, όταν θέλει παιχνίδι είναι με τη μαμά. Εμφανισιακά μοιάζει με τον μπαμπά του, όλοι λένε ότι μοιάζει με εμένα, θεωρώ ότι έχει πάρει στοιχεία και από τους δύο».
«Μετράμε αντίστροφα»
Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στις προετοιμασίες για τη βάπτιση, αποκαλύπτοντας ποιοι θα είναι οι νονοί του παιδιού, ενώ κράτησε μυστικό το όνομα που θα πάρει ο γιος τους.Όπως είπε χαρακτηριστικά:«Ετοιμαζόμαστε για τη βάπτιση, δεν θα αποκαλύψω τίποτα. Η Γωγώ Φαρμάκη θα είναι η νονά σίγουρα και θα είναι και ένας παιδικός φίλος, κολλητός φίλος του άντρα μου. Μετράμε αντίστροφα, αυτό μπορώ να αποκαλύψω μόνο. Το όνομα σίγουρα όχι, θα το μάθετε. Δεν θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο».
Τι είπε για το μέλλον της σε ραδιόφωνο και τηλεόραση
Η δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επαγγελματικά της σχέδια για την επόμενη σεζόν, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ούτε για το ραδιόφωνο ούτε για κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ. «Δεν έχουμε κουβεντιάσει για του χρόνου για το ραδιόφωνο, αλλά είναι πολύ καλά τα πράγματα, θέλω να συνεχίσω, νομίζω ότι είναι όλα καλά. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για κάτι τηλεοπτικό ακόμα, με χαρά αν έρθει, αν δεν έρθει δεν πειράζει κιόλας», δήλωσε.
En