Ευθύμης Ζησάκης & Χρύσα Παπαλελούδη: Πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου τους στην Αίγινα (Βίντεο)
Δείτε τα στιγμιότυπα
Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου του Ευθύμη Ζησάκη και της Χρύσας Παπαλελούδη στην Αίγινα
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και συγκινητική ημέρα έζησαν το Σάββατο 20 Ιουνίου ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη, καθώς βάφτισαν τον γιο τους σε ένα όμορφο και κατανυκτικό σκηνικό στην Αίγινα, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα πρόσωπα και στενούς φίλους.Το ζευγάρι επέλεξε να μοιραστεί αυτή τη σημαντική οικογενειακή στιγμή σε κλειστό κύκλο, με συγγενείς και φίλους να δίνουν το «παρών» και να συμμετέχουν στη χαρά τους. Η ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου ήταν γεμάτη συγκίνηση, χαμόγελα και ζεστασιά, καθώς οι δύο γονείς έζησαν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους.Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Ιωάννης – Ιάσονας, ένα όνομα με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την οικογένεια, καθώς αποτελεί φόρο τιμής στους παππούδες του και από τις δύο πλευρές.Οι περήφανοι γονείς δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους κατά τη διάρκεια της τελετής, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του μυστηρίου, το οποίο τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, μέσα σε ένα ιδιαίτερα κατανυκτικό περιβάλλον.
Ευθύμης Ζησάκης& Χρύσα Παπαλελούδη: Δεξίωση σε γιορτινό κλίμα μετά το μυστήριο
Μετά την ολοκλήρωση της βάφτισης, ακολούθησε δεξίωση σε εξωτερικό χώρο, όπου συγγενείς και φίλοι συνέχισαν τη γιορτή σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα. Οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στον μικρό Ιωάννη – Ιάσονα, ολοκληρώνοντας μια ημέρα γεμάτη αγάπη και οικογενειακή ευτυχία.
En