Ανεπηρέαστος από την έντονη δημοσιότητα δηλώνει ο Akylas, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη φετινή Eurovision στη Βιέννη. Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, πριν από την εμφάνισή του στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της περιοδείας του Press Start, αναφέρθηκε στη ζωή μετά τη Eurovision, στη δουλειά που δεν έχει σταματήσει, στα δύο βραβεία που κέρδισε στα MAD VMA, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Διαβάστε: Ακύλας μετά τα δύο βραβεία στα Mad VMA 2026 : "Μην αφήσεις κανέναν να σου πει ποιος είσαι" (Εικόνες)


Ο Ακύλας για τη δημοσιότητα μετά τη Eurovision

Ο Akylas εξήγησε πως από τη στιγμή που επέστρεψε από τη Βιέννη, δεν έχει προλάβει ουσιαστικά να σταθεί και να αντιληφθεί την αλλαγή που έφερε στη ζωή του η συμμετοχή του στη Eurovision. Όπως είπε, μπήκε αμέσως σε ρυθμούς δουλειάς για την περιοδεία του, κάτι που τον κράτησε συγκεντρωμένο στον επόμενο στόχο του. «Δεν έχω αφήσει την έντονη δημοσιότητα να με επηρεάσει κάπου. Η αλήθεια είναι πως και εγώ ο ίδιος απ’ όταν γύρισα από τη Eurovision, ξεκίνησα κατευθείαν δουλειά για το τουρ. Δεν έχω βγει καν να πιω ένα ποτό, να πω την αλήθεια. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που δουλεύω. Το κακό θα ήταν να μην δούλευα». Έτσι, αντιμετωπίζει την έντονη προβολή με πρακτικό τρόπο, κρατώντας το βάρος στη δουλειά και όχι στην εικόνα που δημιουργείται γύρω από το όνομά του.

Τα MAD VMA και το τραγούδι που του άλλαξε τη ζωή

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα δύο βραβεία που κέρδισε στα MAD VMA, μιλώντας με χαρά για την αναγνώριση που ήρθε μετά τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Ferto». «Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα. Το βραβείο του viral τραγουδιού βγάζει νόημα, γιατί έγινε χαμός με το Ferto. Οι Έλληνες το αγάπησαν πάρα πολύ και εμένα θα είναι πάντα χαραγμένο στην καρδιά μου αυτό το κομμάτι, γιατί μου άλλαξε όλη τη ζωή», δήλωσε. Για τον Akyla, το «Ferto» δεν είναι απλώς ένα τραγούδι που έγινε viral, αλλά το κομμάτι που, όπως είπε ο ίδιος, άλλαξε τη ζωή του. Η αγάπη του κόσμου φαίνεται πως παραμένει το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της διαδρομής.


Ο Akylas για τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο

Ο Akylasμίλησε και για τα μηνύματα που δέχεται στα social media, εξηγώντας πως προσπαθεί να απαντά σε όσα περισσότερα μπορεί, αρκεί να μην είναι κακοπροαίρετα. Όπως είπε, τον στενοχωρεί να αφήνει αναπάντητα τα μηνύματα αγάπης, ενώ έχει μάθει πλέον να διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια. «Προσπαθώ όσο μπορώ να απαντάω, στενοχωριέμαι να μην απαντήσω. Τα καυστικά ή ερωτικού περιεχομένου μηνύματα δε θα τα απαντήσω τόσο, αλλά μηνύματα ωραίας, αγνής αγάπης, εννοείται πως θα τρέξω να τα απαντήσω. Σε κακοπροαίρετα σχόλα δεν θα απαντήσω. Κάποιες φορές έχει τύχει να με επηρεάσουν ψυχολογικά, αλλά έχω μάθει να το δουλεύω», είπε.

Ο Akylas αναφέρθηκε στα δύο βραβεία που κέρδισε στα MAD VMA, μιλώντας με χαρά για την αναγνώριση που ήρθε μετά τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Ferto».  «Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα. Το βραβείο του viral τραγουδιού βγάζει νόημα, γιατί έγινε χαμός με το Ferto.


Οι συνεργασίες που ονειρεύεται ο Akylas

Ο Akylas δεν έκρυψε και τους καλλιτέχνες με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον. Όπως είπε, θα ήθελε μια συνεργασία με την Άννα Βίσση, την οποία χαρακτήρισε «το απόλυτο είδωλο», αλλά και με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Γιώργο Μαζωνάκη, για τον οποίο ανέφερε πως «έχει τρέλα». Παράλληλα, δήλωσε ανοιχτός και σε συνεργασία με τη Μαρίνα Σάττι αλλά και με την Κλαυδία, δείχνοντας πως βλέπει τη μουσική του πορεία ανοιχτή σε διαφορετικές κατευθύνσεις και δημιουργικές συναντήσεις.

«Οι Έλληνες το αγάπησαν πάρα πολύ και εμένα θα είναι πάντα χαραγμένο στην καρδιά μου αυτό το κομμάτι, γιατί μου άλλαξε όλη τη ζωή», δήλωσε.  Για τον Ακύλα, το «Ferto» δεν είναι απλώς ένα τραγούδι που έγινε viral, αλλά το κομμάτι που, όπως είπε ο ίδιος, άλλαξε τη ζωή του.


Ο Akylas για την προσωπική του ζωή

Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, ο Akylas απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο πως αυτή την περίοδο η προτεραιότητά του είναι η μουσική, το κοινό και η περιοδεία του. «Είμαι ερωτευμένος με τη μουσική μου και το κοινό. Τα ερωτικά μου δεν πάνε αυτή τη στιγμή, θα το δούμε ποιο μετά. Σίγουρα υπάρχουν φλερτ, παίζουν πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή ο έρωτας μου είναι η μουσική μου και το Press Start». Η Eurovision, τα βραβεία, το κοινό και η περιοδεία του έχουν ανοίξει έναν νέο κύκλο για εκείνον, τον οποίο φαίνεται να θέλει να ζήσει χωρίς να αφήσει τη δημοσιότητα να τον απομακρύνει από τη μουσική του.