Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: "Το απολαμβάνω που είμαστε μαζί στην παράσταση" (Βίντεο)
Όσα δήλωσε η ηθοποιός για τον αγαπημένο της
Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά για τη θεατρική τους συνεργασία και εκφράζει τη χαρά της που μοιράζεται τη σκηνή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη
Στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno» βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 25 Ιουνίου η Νίκη Λάμη και η Κατερίνα Γερονικολού, καλεσμένες της Φαίης Σκορδά, σε μια συζήτηση που κινήθηκε γύρω από τη νέα τους θεατρική συνεργασία, αλλά και τις ισορροπίες της δουλειάς και της προσωπικής ζωής.Αφορμή στάθηκε η παράσταση «Του αγοριού απέναντι» στο Θέατρο Άλσος, με την Κατερίνα Γερονικολού να μιλά με ενθουσιασμό για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο μοιράζεται φέτος τη σκηνή αλλά και την καθημερινότητα των παραστάσεων.
Διαβάστε:Κατερίνα Γερονικολού στα Παραπολιτικά: Δεν λέω εύκολα μπράβο στον εαυτό μου - Στα οικονομικά μου είμαι πολύ προσεκτικήΚατερίνα Γερονικολού: Η εμπειρία της κοινής σκηνής με τον Τσιμιτσέλη
Η ηθοποιός περιέγραψε το πόσο ιδιαίτερη είναι η συνθήκη του να δουλεύει μαζί με τον σύντροφό της, τονίζοντας πως η κοινή τους διαδρομή προς και από το θέατρο έχει αποκτήσει πλέον έναν δικό της ρυθμό.«Το ευχαριστιέμαι πολύ που είμαστε μαζί με τον Γιάννη στην παράσταση. Πηγαίνουμε μαζί και γυρνάμε μαζί. Τώρα είμαστε δύο ευτυχισμένοι άνθρωποι στο αμάξι όταν γυρίζουμε ή είμαστε και οι δύο λίγο αγχωμένοι μέχρι να πάμε και να δούμε ότι όλα είναι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η απόφαση για το θεατρικό “ναι” της τελευταίας στιγμής
Στη συνέχεια, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε πως αρχικά το ζευγάρι δεν είχε σκοπό να εργαστεί το καλοκαίρι, ωστόσο μια πρόταση που έφτασε στα χέρια τους άλλαξε τα δεδομένα.Όπως είπε η ίδια, η πρόταση από τον Μιχάλη Ρέππα ήταν καθοριστική, με το έργο να τους κερδίζει από την πρώτη ανάγνωση.«Είχαμε πει στην αρχή ότι δεν θα δουλεύαμε το καλοκαίρι, θέλαμε να ξεκουραστούμε. Τον Απρίλιο δεχτήκαμε την πρόταση από τον Μιχάλη Ρέππα, το διαβάσαμε και εγώ ήθελα κατευθείαν να πω ναι αλλά περίμενα να δω τι θα πει και ο Γιάννης και τελικά συμφωνήσαμε να το κάνουμε», συμπλήρωσε η ηθοποιός.
En