Με χιούμορ, πειράγματα αλλά και εμφανή ενθουσιασμό για όσα ετοιμάζουν μιλούν η Δέσποινα Βανδή και η Νατάσα Θεοδωρίδου για τη μεγάλη χειμερινή τους συνάντηση στο NOX. Οι δύο τραγουδίστριες βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία πριν από την έναρξη των προβών και αποκαλύπτουν γιατί θεωρούν ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη κοινή νυχτερινή συνεργασία τους, σε παραγωγή του MK Group Μαροσούλη - Κοταρίδη.

Διαβάστε: Νατάσα Θεοδωρίδου: "Μαμά, είσαι ευτυχισμένη που ήρθα;" - Η αυθόρμητη κουβέντα με τη μητέρα της στο αυτοκίνητο και η τρυφερή ατάκα (Βίντεο)


Δέσποινα Βανδή: «Περίμενα να μεγαλώσει λίγο η Νατάσα»

Όταν οι δύο ερμηνεύτριες ρωτήθηκαν πώς προέκυψε η ιδέα να βρεθούν μαζί, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε εξαρχής να απαντήσει με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο. «Αυτή τη συνεργασία περίμενα πολλά χρόνια να την κάνω, αλλά περίμενα να μεγαλώσει λίγο η Νατάσα για να μπορέσουμε να συναντηθούμε. Ήταν πολύ μικρούλα, έπαιζε στις παιδικές χαρές. Τι να κάνουμε;», είπε, προκαλώντας τα γέλια της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η τελευταία, αφού ξεκαθάρισε χαμογελώντας ότι εκείνη θα απαντήσει «σοβαρά», εξήγησε πως ήθελε πολύ να συμβεί η συγκεκριμένη συνεργασία φέτος, καθώς πιστεύει ότι οι δυο τους βρίσκονται στην κατάλληλη καλλιτεχνική στιγμή. «Νιώθω και πιστεύω, θα το δείτε κι εσείς, θα δικαιωθώ, ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ και είμαστε τη συγκεκριμένη στιγμή έτοιμες γι’ αυτή τη συνεργασία, με όλα μας τα τραγούδια, με όλο μας το κέφι και με όλη μας την αγάπη», ανέφερε.

Ποιο τραγούδι θα «έκλεβε» η μία από την άλλη

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η ερώτηση για το ποιο τραγούδι από το ρεπερτόριο της άλλης θα ήθελαν να είχαν ερμηνεύσει οι ίδιες. Η Δέσποινα Βανδή απέφυγε, όπως είπε, την προφανή επιλογή της «Κόκκινης Γραμμής»: «Δεν θα πω το προφανές, “Την κόκκινη γραμμή”, που είναι τραγουδάρα. Θέλω να πω “Τις δύσκολες στιγμές”. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το τραγούδι». Η Νατάσα Θεοδωρίδου, από την πλευρά της, επέλεξε ένα από τα χαρακτηριστικά τραγούδια του ρεπερτορίου της Βανδή, απαντώντας χωρίς δεύτερη σκέψη: «Το κοριτσάκι σου». Οι συγκεκριμένες επιλογές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον ενόψει του κοινού τους προγράμματος, καθώς το NOX έχει ήδη προαναγγείλει μια παραγωγή που θα στηριχθεί στις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες των δύο καλλιτέχνιδων, αλλά και σε μουσικές εκπλήξεις.

Βανδή και Θεοδωρίδου μιλούν λίγο πριν αρχίσουν πρόβες για το NOX, αποκαλύπτουν γιατί τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή και επιλέγουν τραγούδια η μία της άλλης.

Είχαν ήδη δώσει μια πρώτη γεύση στο Άλσος

Αν και στο NOX θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο κοινό πρόγραμμα, Βανδή και Θεοδωρίδου έχουν ήδη δώσει στο κοινό μια μικρή πρόγευση της χημείας τους. Το βράδυ της 7ης Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Θέατρο Άλσος και ανέβηκε στη σκηνή. Μαζί τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, το «Αδιέξοδο», ενώ η Βανδή ερμήνευσε και επιτυχίες της όπως τα «Στα ’δωσα όλα», «Το κοριτσάκι σου», «Λάθος άνθρωπος» και «Γυρίσματα». «Πήρατε μία μικρή γεύση για τα προσεχώς», είχε σχολιάσει τότε, δείχνοντας προς τη χειμερινή τους συνύπαρξη. Η συνεργασία είχε ανακοινωθεί επίσημα στα τέλη Ιουνίου, έπειτα από εβδομάδες φημών γύρω από το νέο μεγάλο γυναικείο σχήμα της νυχτερινής Αθήνας.

Με χιούμορ, πειράγματα αλλά και εμφανή ενθουσιασμό για όσα ετοιμάζουν μιλούν η Δέσποινα Βανδή και η Νατάσα Θεοδωρίδου για τη μεγάλη χειμερινή τους συνάντηση στο NOX.


Η επτάωρη φωτογράφιση και η παραγωγή του NOX

Στα τέλη Ιουλίου πραγματοποιήθηκε και η πρώτη επίσημη κοινή φωτογράφιση για την αφίσα του NOX. Η διαδικασία διήρκεσε περίπου επτά ώρες, όμως οι δύο τραγουδίστριες έδειχναν να το απολαμβάνουν, ανεβάζοντας στη συνέχεια backstage βίντεο γεμάτα πειράγματα και προαναγγέλλοντας έναν «μαγικό χειμώνα». Οι πρώτες επίσημες εικόνες είχαν ήδη δείξει τη διαφορετική αλλά συμπληρωματική σκηνική ταυτότητα των δύο ερμηνευτριών. Η παραγωγή υπογράφεται από το MK Group Μαροσούλη – Κοταρίδη και, σύμφωνα με την επίσημη παρουσίαση, σχεδιάζεται με σύγχρονη σκηνοθετική προσέγγιση, εντυπωσιακά σκηνικά και ένα πρόγραμμα που θα συνδυάζει τις μεγάλες επιτυχίες τους με κοινές ερμηνείες και εκπλήξεις. Οι εμφανίσεις τους αναμένονται από τον Νοέμβριο στο NOX, στην Ιερά Οδό, με τη συνεργασία να αποτελεί ήδη ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σχήματα της χειμερινής σεζόν 2026-2027.