Με μία ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση επέλεξε η Μαρί Σαντάλ να γιορτάσει τα 26α γενέθλια του γιου της Αχιλλέα-Ανδρέα Ντε Γκρες. Ο δεύτερος γιος και τρίτο παιδί που έχει αποκτήσει με τον Παύλο Ντε Γκρες γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 2000 στη Νέα Υόρκη και τα τελευταία χρόνια ακολουθεί τη δική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Για τα γενέθλιά του, η μητέρα του συγκέντρωσε αγαπημένες στιγμές του σε ένα βίντεο και του έστειλε δημόσια ένα λιτό αλλά γεμάτο αγάπη μήνυμα.

Διαβάστε: Μαρί Σαντάλ: Οι νέες φωτογραφίες με τη Μαρία Ολυμπία από την Ελλάδα - "Οι καλύτερες μέρες με αυτή την ηλιαχτίδα" (Εικόνες)



Η Μαρί Σαντάλ για Αχιλλέα-Ανδρέα Ντε Γκρες: "Είσαι μια αχτίδα ήλιου και γέλιου"

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2026 η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο αφιερωμένο στον Αχιλλέα-Ανδρέα, συνοδεύοντάς το με την ευχή: «Χρόνια πολλά, γλυκούλη μου, είσαι μια αχτίδα ήλιου και γέλιου. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ». Η ιδιαίτερη αδυναμία της στον γιο της δεν εκφράζεται για πρώτη φορά δημόσια. Σε παλαιότερες επετείους των γενεθλίων του τον έχει αποκαλέσει «number three» λόγω της θέσης του ανάμεσα στα πέντε παιδιά της οικογένειας, γράφοντας πως είναι υπερήφανη για τα επιτεύγματά του. Το 2021, μάλιστα, του είχε ευχηθεί «σ' αγαπώ σαν τρελή, ξεχωριστή ψυχή».

Το τρίτο από τα πέντε παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας γεννήθηκε στο Weill Cornell Medical Center της Νέας Υόρκης στις 12 Αυγούστου 2000. Είναι το τρίτο από τα πέντε παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και ο δεύτερος γιος τους. Προηγήθηκαν η Μαρία-Ολυμπία, το 1996, και ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος, το 1998, ενώ ακολούθησαν ο Οδυσσέας-Κίμων το 2004 και ο Αριστείδης-Σταύρος το 2008. Μεγάλωσε για αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, όπου φοίτησε στο Wellington College, και στη συνέχεια επέστρεψε στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε στο New York University, από το οποίο αποφοίτησε το 2023. Από τον Δεκέμβριο του 2024 ανήκει επίσης στα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας που απέκτησαν εκ νέου την ελληνική ιθαγένεια με το επώνυμο «De Grèce».

Δείτε την ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ στο Instagram:


Από την "Τόλμη και Γοητεία" στο Χόλιγουντ ως Achi Miller

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας έχει επιλέξει να δημιουργήσει επαγγελματική ταυτότητα ανεξάρτητη από την οικογενειακή του καταγωγή. Στον χώρο της υποκριτικής χρησιμοποιεί το όνομα Achi Miller, έχοντας κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα ήδη από την εφηβεία του. Το 2017 έκανε το ντεμπούτο του στην αμερικανική σαπουνόπερα «The Bold and the Beautiful» –την «Τόλμη και Γοητεία»– στον ρόλο του Simon. Συνολικά εμφανίστηκε σε πέντε επεισόδια της σειράς την περίοδο 2017-2019. Το 2023 έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα, συμμετέχοντας στην κινηματογραφική κωμωδία «No Hard Feelings» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόρενς, όπου εμφανίστηκε σε μικρό ρόλο ως «Teen». Έναν χρόνο αργότερα έπαιξε τον Daniel στη μικρού μήκους ταινία «In Service», ενώ στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια περιλαμβάνεται και η μικρού μήκους παραγωγή «Mighty Punch», η οποία εμφανίζεται να είναι στα γυρίσματα.


Δύο γενέθλια μέσα σε λίγες εβδομάδες για την οικογένεια

Τα γενέθλια του Αχιλλέα-Ανδρέα έρχονται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη οικογενειακή γιορτή για τη Μαρία-Ολυμπία. Η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ συμπλήρωσε στις 25 Ιουλίου τα 30 της χρόνια και γιόρτασε μαζί με την οικογένεια και φίλους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους στην Ελλάδα. Ακολούθησε πάρτι σε εστιατόριο, όπου έσβησε μια εντυπωσιακή γενέθλια τούρτα.


Η νέα ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ, αυτή τη φορά για τον Αχιλλέα-Ανδρέα, συνεχίζει έτσι μια συνήθεια που έχει εδώ και χρόνια, παρά τη δημόσια παρουσία της οικογένειας, χρησιμοποιεί τα social media κυρίως για να καταγράφει προσωπικές οικογενειακές στιγμές και να εκφράζει δημόσια την υπερηφάνεια και την αγάπη της για τα πέντε παιδιά της.