Μετά από ένα απαιτητικό καλοκαίρι μπροστά στις κάμερες, τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου του GNTM ολοκληρώθηκαν και ο Λάκης Γαβαλάς έκανε τον δικό του απολογισμό. Ο σχεδιαστής και κριτής του fashion project μίλησε με ενθουσιασμό για την εμπειρία και τους συνεργάτες του, λίγο πριν ξεκινήσει τις διακοπές του. Το GNTM επιστρέφει στο Star τον Σεπτέμβριο με ανανεωμένη ομάδα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε διπλό ρόλο παρουσιάστριας και κριτή.
Λάκης Γαβαλάς: «Θα μου λείψουν όλα τα άτομα αυτής της υπέροχης παραγωγής»
Με ανάρτησή του στο Instagram την Πέμπτη 13 Αυγούστου, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν την προηγουμένη, έπειτα από μια περίοδο που, όπως παραδέχτηκε, είχε μεγάλη επιτυχία αλλά και αρκετή κούραση. Τη χαρά του για το τέλος της απαιτητικής διαδικασίας συνόδευσαν φωτογραφίες με τις βαλίτσες του, καθώς ετοιμαζόταν πλέον να αφήσει πίσω τα τηλεοπτικά πλατό και να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. «Πέρασα υπέροχα», έγραψε, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκε την εμπειρία: τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Μπέττυ Μαγγίρα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σε μία χαρακτηριστική φράση του απολογισμού του σημείωσε ότι χαίρεται «όταν μέσα από σκληρή δουλειά αυξάνεται η ευτυχία», δίνοντας το στίγμα του κλίματος που, σύμφωνα με τον ίδιο, επικράτησε στην παραγωγή. Ο Λάκης Γαβαλάς έκλεισε την ανάρτησή του κοιτάζοντας ήδη προς τη νέα τηλεοπτική σεζόν: «Τώρα όμως αρχίζουν οι διακοπές, αναμένοντας ένα υπέροχο φθινόπωρο», ευχόμενος παράλληλα καλό υπόλοιπο Αυγούστου.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα - Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο
Το τέλος των γυρισμάτων επιβεβαίωσε την ίδια ημέρα και το Star, ενώ αντίστοιχο αποχαιρετιστήριο μήνυμα δημοσίευσε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, συνοδεύοντάς το με backstage φωτογραφίες από την παραγωγή. Η παρουσιάστρια έκανε λόγο για έναν κύκλο με νέα πρόσωπα, μόδα, ανατροπές, εκπλήξεις και ισχυρή χημεία ανάμεσα στους συντελεστές, δείχνοντας ότι η παραγωγή έχει πλέον περάσει στην τελική ευθεία πριν από την προβολή. Τα πρώτα teasers από τις auditions έχουν ήδη κυκλοφορήσει, δίνοντας μια πρώτη εικόνα από τον έβδομο κύκλο, ο οποίος σύμφωνα με το Star επιστρέφει με ανανεωμένη αισθητική και σύγχρονη προσέγγιση στο modeling.
Στον νέο κύκλο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει διπλό ρόλο, καθώς θα είναι τόσο παρουσιάστρια όσο και μέλος της κριτικής επιτροπής. Δίπλα της βρίσκονται ο Άγγελος Μπράτης και ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ η μεγάλη αλλαγή στην επιτροπή είναι η προσθήκη της Μπέττυς Μαγγίρα, η συμμετοχή της οποίας ανακοινώθηκε επίσημα από το Star τον Μάιο. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί διατηρεί τον κομβικό ρόλο της Creative Director, όπως επιβεβαιώνει και η επίσημη σελίδα του GNTM. Το θετικό κλίμα ανάμεσα στα μέλη της νέας ομάδας είχε φανεί ήδη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε αναφερθεί από τον Μάιο στην πολύ καλή συνεργασία με την Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ και ο Άγγελος Μπράτης είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για την ενέργεια που φέρνει η νέα κριτής στο project.
Η επιστροφή στις οθόνες τον Σεπτέμβριο
Το Star δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας για το GNTM 7. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο, έχει επιβεβαιώσει ότι το πρόγραμμα επιστρέφει τον Σεπτέμβριο, με την προβολή του νέου κύκλου να αποτελεί ένα από τα βασικά χαρτιά του καναλιού για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Για τον Λάκη Γαβαλά, πάντως, μετά από μήνες προετοιμασίας και γυρισμάτων, προηγείται πλέον ένα απαραίτητο διάλειμμα. Οι βαλίτσες είναι έτοιμες, οι κάμερες για την ώρα έκλεισαν και το επόμενο ραντεβού με το κοινό έχει δοθεί για το φθινόπωρο.