Την Κεφαλονιά επέλεξε η Στεφανία Γουλιώτη για να περάσει ημέρες του καλοκαιριού, βρίσκοντας, όπως η ίδια περιέγραψε, την «ξεκούραση βαθιά» που είχε ανάγκη. Η ηθοποιός άνοιξε το προσωπικό της άλμπουμ από το νησί, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με μαγιό, θάλασσα, ηλιοβασιλέματα και στιγμές μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η νέα της ανάρτηση έγινε ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, με την ίδια να δηλώνει πλέον τόσο δεμένη με την Κεφαλονιά ώστε να αισθάνεται «σχεδόν ντόπια».

Διαβάστε: Στεφανία Γουλιώτη από την Τήνο: "Τι ωραία απρόβλεπτη ψυχική έκπληξη ήταν αυτή" (Εικόνες)


Στεφανία Γουλιώτη: Η «ξεκούραση βαθιά» που βρήκε στην Κεφαλονιά

Στο φωτογραφικό υλικό που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Στεφανία Γουλιώτη εμφανίζεται χαμογελαστή δίπλα στη θάλασσα, με μαύρο και γαλάζιο μπικίνι, απολαμβάνει τις παραλίες του νησιού και χαλαρώνει δίπλα στο νερό. Ανάμεσα στις εικόνες υπάρχουν ακόμη ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα στο Ιόνιο, το καταπράσινο τοπίο της Κεφαλονιάς, στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της αλλά και η χαρακτηριστική πινακίδα «Memories are made here». Η ίδια, ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο στις εικόνες των διακοπών της. Στη λεζάντα έγραψε για την ανάγκη να μην υποτιμούμε τις ήσυχες στιγμές της ζωής, ακόμη και όταν μοιάζουν «αντιδημιουργικές», ευχόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους «ξεκούραση βαθιά». Στη συνέχεια αποκάλυψε και τη σχέση που φαίνεται να έχει ήδη δημιουργήσει με το νησί: «Η “μοίρα” με έφερε Κεφαλονιά και σχεδόν θεωρούμαι ντόπια πια. Εδώ βρήκα την ξεκούραση βαθιά».


Δεν ήταν η πρώτη «δήλωση αγάπης» για το νησί

Η παραμονή της στην Κεφαλονιά δεν περιορίστηκε στο τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες η Στεφανία Γουλιώτη βρισκόταν στο νησί και δημοσίευε καλοκαιρινά στιγμιότυπα, έχοντας μάλιστα εκφράσει την επιθυμία της να την… «αφήσουν εκεί». Λίγο νωρίτερα είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Ολλανδία, όπου είχε μοιραστεί εικόνες από το Άμστερνταμ και την εμπειρία της να κάνει SUP στα κανάλια της πόλης. Από την πολυχρωμία και τα ποδήλατα της ολλανδικής πρωτεύουσας, η ηθοποιός πέρασε στη θάλασσα και στους πιο αργούς ρυθμούς της Κεφαλονιάς, που φαίνεται ότι εξελίχθηκε στο προσωπικό της καταφύγιο για το φετινό καλοκαίρι.

Η Στεφανία Γουλιώτη πέρασε τον Δεκαπενταύγουστο στην Κεφαλονιά και μοιράστηκε εικόνες από παραλίες και στιγμές χαλάρωσης, μιλώντας για τη «βαθιά ξεκούραση».

stefania-goulioti-diakopes-zakynthos-summer-2026-10
stefania-goulioti-diakopes-zakynthos-summer-2026-11
stefania-goulioti-diakopes-zakynthos-summer-2026-1
stefania-goulioti-diakopes-zakynthos-summer-2026-3
stefania-goulioti-diakopes-zakynthos-summer-2026-4
stefania-goulioti-diakopes-zakynthos-summer-2026-5
stefania-goulioti-diakopes-zakynthos-summer-2026-6
stefania-goulioti-diakopes-zakynthos-summer-2026-7
stefania-goulioti-diakopes-zakynthos-summer-2026-8
stefania-goulioti-diakopes-zakynthos-summer-2026-9