Λιάγκας και Αντωνά για διακοπές στη Νίκαια της νότιας Γαλλίας - Συνεχίζει τις καλοκαιρινές του αποδράσεις το ζευγάρι (Εικόνα)
Λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν
Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά να προλαβαίνουν να απολαύσουν τις τελευταίες του ημέρες, έχοντας ήδη πίσω τους αρκετές αποδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό
Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά προλαβαίνουν να απολαύσουν τις τελευταίες του ημέρες, έχοντας ήδη πίσω τους αρκετές αποδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο παρουσιαστής, γνωστός για την αγάπη του για τη θάλασσα, επέλεξε και φέτος τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις, με τη σύντροφό του να τον συνοδεύει στα περισσότερα από τα ταξίδια.
Λιάγκας και Αντωνά για διακοπές στη Νίκαια της νότιας Γαλλίας
Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2024, μοιράστηκε αρκετές στιγμές από τις διακοπές του μέσα από τα social media, δίνοντας στο κοινό μια εικόνα από τις μέρες χαλάρωσης μακριά από την Αθήνα. Λίγο πριν πάντως την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, το ζευγάρι εθεάθη στο αεροδρόμιο της Νίκαιας στη νότια Γαλλία όπου και πέρασαν διακοπές μαζί.