Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στα Κουφονήσια για το απόλυτο καλοκαιρινό φινάλε με μπικίνι και βουτιές (Εικόνες)
Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε
Λίγο πριν την επιστροφή στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγνητίζει τα βλέμματα από τις κρυσταλλένιες παραλίες
Τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού απολαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία επέλεξε τον εξωτικό παράδεισο των Κουφονησίων για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τις αυξημένες υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο έχει αφεθεί πλήρως στους νωχελικούς ρυθμούς των Μικρών Κυκλάδων, μοιραζόμενη με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα γεμάτα καλοκαιρινή ραστώνη.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ηλιοθεραπεία με συντροφιά ένα βιβλίο
Όπως αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκινά την ημέρα της από νωρίς το πρωί, αναζητώντας την ηρεμία στις πιο ήσυχες ακτές και τα βραχώδη τοπία του νησιού. Εκεί απολαμβάνει τις βουτιές στα κρυσταλλένια νερά και τη ζεστή φιλοξενία του ήλιου, έχοντας πάντα μαζί της το αγαπημένο της μυθιστόρημα «Βούτυρο» της Ασάκο Γιουζούκι.
Βραδινές περιπλανήσεις και κοκτέιλ στο απέραντο γαλάζιο
Όσο πέφτει ο ήλιος, το πρόγραμμά της περιλαμβάνει χαλαρούς περιπάτους στα γραφικά σοκάκια του νησιού και στάσεις σε παραθαλάσσια στέκια. Με χαμόγελο και ανεπιτήδευτο στυλ, η παρουσιάστρια απολαμβάνει δροσερά κοκτέιλ με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο, αποδεικνύοντας πως η απόλυτη ξεγνοιασιά είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσει κανείς τη θερινή περίοδο.
En