Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κορινθίου, απολαμβάνει τις διακοπές της, γυρίζοντας με φουσκωτό τις παραλίες της Μάνης, μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Καραθανάση. Μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο, με τους δυο τους να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα μέσα σε σκάφος. Η ίδια πόζαρε με μία φέτα καρπούζι, ενώ ο Γιώργος Καραθανάσης φωτογραφήθηκε ενώ ήταν στο τιμόνι.

Διαβάστε: Μαρία Κορινθίου: Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι στο Παλέρμο με τον Γιώργο Καραθανάση - Η επίσκεψη στο Teatro Massimo και το ηλιοβασίλεμα της Σικελίας (Εικόνες)

Οι εικόνες και το βίντεο που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου

Υπενθυμίζεται πως η σχέση της Μαρίας Κορινθίου με τον Γιώργο Καραθανάση έγινε γνωστή το καλοκαίρι του 2025. Έκτοτε οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική τους ζωή, χωρίς όμως να αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις και τα ταξίδια, στιγμές από τα οποία μοιράζονται κατά καιρούς με το κοινό τους.