Μακριά από τα κοσμοπολίτικα φώτα και την υπερέκθεση, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης συνεχίζουν να απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή με απόλυτη διακριτικότητα. Αυτή τη φορά, όμως, ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε μια σπάνια βραδινή απόδραση με έντονο πολιτιστικό χαρακτήρα.Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της βρέθηκαν στο Θέατρο Βράχων, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ειρήνη – Μια επίσκεψη στο έργο του Αριστοφάνη», τη σύλληψη και σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Νίκος Καραθάνος. Στην παρέα τους βρισκόταν και ο ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, με τον οποίο διατηρούν στενούς φιλικούς δεσμούς.

Δήμητρα Ματσούκα & Πέτρος Κόκκαλης: Στιγμές χαλάρωσης στο Θέατρο Βράχων

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στις κερκίδες του θεάτρου λίγο πριν από την έναρξη της παράστασης, χαλαρούς και ευδιάθετους.Η συγκεκριμένη έξοδος έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς καταγράφεται 10 μήνες μετά την τελευταία τους δημόσια κοινή παρουσία. Συγκεκριμένα, η προηγούμενη φορά που ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει μαζί ήταν τον Νοέμβριο του 2025, όταν ο Πέτρος Κόκκαλης είχε δώσει το «παρών» στη θεατρική πρεμιέρα της συζύγου του για την παράσταση «Η Κόμισσα της Φάμπρικας».

3n0a92512275
3n0a9247
3n0a9252
3n0a9780
3n0a9794
3n0a9786
3n0a9766

Διαχρονική επιλογή για χαμηλούς τόνους

Παρά τη δημογνωμία και των δύο, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης επιλέγουν συνειδητά να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Αποφεύγοντας τη συχνή υπερέκθεση και τα κοσμοπολίτικα καλέσματα, το ζευγάρι προτιμά να μοιράζεται ελάχιστες στιγμές της καθημερινότητάς του, επιλέγοντας μόνο επιλεγμένες πολιτιστικές εξόδους.