Κέιτι Πέρι και Τζάστιν Τριντό: Ερωτευμένοι στη Μύκονο - Τα τρυφερά τετ α τετ εν πλω (Εικόνες)
Το ζευγάρι επισκέφτηκε τον Αύγουστο την Ελλάδα
Η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Τριντό επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους – Αγκαλιές, βουτιές και χαμόγελα εν πλω
Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την κοσμοπολίτικη Μύκονο επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Τριντό, επιβεβαιώνοντας πως αποτελούν ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Μετά τις στάσεις τους σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως το Σεν Τροπέ, η δημοφιλής pop star και ο πρώην πρωθυπουργός του Καναδά ταξίδεψαν στο «Νησί των Ανέμων» μέσα στον Αύγουστο για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον αιγαιοπελαγίτικο ήλιο.
Κέιτι Πέρι και Τζάστιν Τριντό: Τρυφερά τετ-α-τετ εν πλω και βόλτες χέρι-χέρι
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε ιδιαίτερα διαχυτικές και χαλαρές στιγμές πάνω σε πολυτελές σκάφος, αλλά και κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών τους στο νησί. Οι δυο τους εθεάθησαν να ανταλλάσσουν τρυφερές αγκαλιές με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, ενώ δεν δίστασαν να περπατήσουν πιασμένοι χέρι-χέρι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Το καλοκαιρινό τους στυλ
Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν, η Κέιτι Πέρι έκλεψε τις εντυπώσεις επιλέγοντας ένα αέρινο καρό σετ συνδυασμένο με μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ ο Τζάστιν Τριντό υιοθέτησε ένα πιο casual outfit με ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, τζιν παντελόνι, γυαλιά ηλίου και ένα σακίδιο πλάτης, απολαμβάνοντας την ανεμελιά των ελληνικών νησιών.
En