Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης αποχαιρέτησε από σκηνής τον Γιώργο Μαζωνάκη ο Νίκος Βουρλιώτης κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του με τον Χρήστο Χολίδη το βράδυ της Παρασκευής. Ο γνωστός ράπερ, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τραγουδιστή στη μεγάλη επιτυχία «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», ζήτησε από όλους τους θαμώνες του κέντρου να σηκωθούν όρθιοι για να αποτίσουν φόρο τιμής στον εμβληματικό καλλιτέχνη.

Διαβάστε: Άννα Βίσση για Γιώργο Μαζωνάκη: "Ξαφνικά δεν υπάρχει - Έφυγε τόσο άδικα και γρήγορα" - Τραγούδησε το "Ανήκω σε μένα" (Βίντεο)


Βουρλιώτης σε κλίμα συγκίνησης για τον Μαζωνάκη: "Θέλω να σας παρακαλέσω αυτή τη στιγμή να τραγουδήσουμε ένα τραγούδι μαζί"

Απευθυνόμενος στο κοινό, ο Νίκος Βουρλιώτης εξομολογήθηκε πόσο φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα, σημειώνοντας πως η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή τους βρήκε εν μέσω των προετοιμασιών για τις εμφανίσεις τους. «Ήρθε η στιγμή, η πολύ άβολη στιγμή. Προετοιμαζόμασταν όλο αυτό το διάστημα γι' αυτό το ντουέτο και δυστυχώς μέσα στις πρόβες συνέβη αυτό που όλη η Ελλάδα έχει βιώσει με τον θάνατο του ενός ακόμα εμβληματικού, δυτικού καλλιτέχνη. Θέλω να σας παρακαλέσω αυτή τη στιγμή να τραγουδήσουμε ένα τραγούδι μαζί, αφού όμως για πρώτη φορά σηκωθείτε όλοι όρθιοι. Είναι πολύ μεγάλης σημασίας αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά, καλώντας τον κόσμο να ενώσει τη φωνή του μαζί του ως έναν ύστατο αποχαιρετισμό.


Το τραγούδι που είχαν πει μαζί "Θέλω να γυρίσω στα παλιά"