Με μια τρυφερή αναφορά στον πατέρα της ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς θέλησε μέσα από την εκπομπή της να του ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλιά του. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε με χιούμορ για την ηλικία του, αποφεύγοντας αρχικά να την αποκαλύψει, πριν τελικά δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.«Χρόνια πολλά, ο μπαμπάς μου έχει σήμερα γενέθλια. Δεν θα πω την ηλικία του γιατί ο μπαμπάς μου κρύβει χρόνια. Νομίζω 70 γίνεται ή 69», είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας στη συνέχεια πως ο πατέρας της είναι γεννημένος το 1957.

Καινούργιου για τον πατέρα της: «Κρύβει χρόνια»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε με χαμόγελο και σε μια χαρακτηριστική συνήθεια της γενιάς του πατέρα της, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αρκετοί άνδρες εκείνης της εποχής κρατούν στα κινητά τους παλιές φωτογραφίες.

«Είναι οι πατεράδες της κλασικής αυτής γενιάς που ακόμη και στα κινητά έχουν φωτογραφία τους από τότε που ήταν 30», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τη στενή σχέση που διατηρεί με τον πατέρα της, έχοντας αναφερθεί με συγκίνηση και σε δύσκολες στιγμές που έζησε η οικογένειά της στο παρελθόν.

«Ο πιο ωραίος και δυνατός άντρας»

Σε παλαιότερη αναφορά της μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει για το τροχαίο που είχε συμβεί όταν εκείνη ήταν μόλις έξι ετών, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας της αντιμετώπισε τις δυσκολίες.

«Ήμουν έξι ετών όταν έγινε το τροχαίο. Ο πατέρας μου είναι ο πιο ωραίος και δυνατός άντρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Με συγκινεί παρά πολύ η αυτοπεποίθηση που έχει, μας έκανε να μην βλέπουμε τίποτα διαφορετικό και με συγκινεί ο τρόπος που μάς έχει μεγαλώσει», είχε δηλώσει.