Με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η
Ελένη Γερασιμίδου για τα 46 χρόνια κοινής ζωής με τον σύζυγό της,
Αντώνη Ξένο, περιγράφοντας μια σχέση στην οποία οι καθημερινοί καβγάδες συνυπάρχουν με τη βαθιά αγάπη. Η καταξιωμένη ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι συχνά είναι εκείνη που ξεκινά τις διαφωνίες, ενώ αντιμετώπισε με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο το πέρασμα του χρόνου και τις αλλαγές που φέρνει στον έρωτα. Παράλληλα, εξήγησε γιατί αποφεύγει τα νυχτερινά κέντρα με μπουζούκια, θυμούμενη περιστατικά από τα χρόνια που η ίδια προτιμούσε τις μουσικές μπουάτ.
Διαβάστε: Η Ελένη Γερασιμίδου αποκαλύπτει: "Πήρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω, με είπε σκύλα" (Βίντεο)
Ελένη Γερασιμίδου: «Είμαστε δύο άνθρωποι που μαλώνουν συνέχεια για όλα»
Οι δηλώσεις της Ελένης Γερασιμίδου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha προβλήθηκαν την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2026, με την ηθοποιό να αναφέρεται στη μακροχρόνια σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Αντώνη Ξένο. Όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της κοινής τους πορείας, δεν επέλεξε τις συνηθισμένες ρομαντικές εκφράσεις, αλλά περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια την πραγματικότητα της καθημερινότητάς τους. «Είμαστε 46 χρόνια δύο άνθρωποι που μαλώνουνε συνέχεια για όλα, εγώ μαλώνω βασικά γιατί είμαι Πόντια και είμαι τσαούσα και έχω τις απαιτήσεις μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η ίδια εξήγησε ότι, παρά τις συνεχείς διαφωνίες, οι δυο τους καταλήγουν να γελούν και να συνεχίζουν την κοινή τους ζωή, έχοντας ως σταθερό σημείο αναφοράς την αγάπη τους. «Γελάνε αμέσως μετά, που αγαπιούνται βαθιά πιστεύω. Εντάξει, ο έρωτας κάποια στιγμή περνάει, γεράσαμε, για έρωτες είμαστε;», σχολίασε με χιούμορ.
Η παλαιότερη αποκάλυψη για το διαζύγιο και η αντίδραση της δικηγόρου
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Γερασιμίδου μιλά τόσο ανοιχτά για τον γάμο της. Τον Ιούνιο του 2026, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Buongiorno», είχε αποκαλύψει ένα περιστατικό που προκάλεσε γέλιο αλλά και έκπληξη. Όπως είχε περιγράψει, περίπου ένα με δύο χρόνια νωρίτερα είχε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να χωρίσει, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τηλεφωνήσει στη δικηγόρο της. «Πριν 1-2 χρόνια πήρα μια μέρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω. Με έβρισε και με είπε σκύλα που θέλω να χωρίσω αυτόν τον άγιο άνθρωπο», είχε δηλώσει, αντιμετωπίζοντας με αυτοσαρκασμό τη συγκεκριμένη ανάμνηση. Στην ίδια συνέντευξη είχε παραδεχθεί ότι η καθημερινότητα έπειτα από τόσα χρόνια περιλαμβάνει τόσο διασκεδαστικές όσο και βαρετές στιγμές, λέγοντας μάλιστα στον σύζυγό της ότι μπορεί να μην γερνούν απλώς μαζί, αλλά και να βαριούνται μαζί. Οι δυο τους, πάντως, εξακολουθούν να μοιράζονται και την αγάπη τους για το θέατρο. Το καλοκαίρι του 2026 συνεργάστηκαν στην παράσταση «Stand-upάντεχα με καινούργιες ταυτότητες», στην αυλή του θεάτρου «Από Κοινού», σε κείμενο της ίδιας της Ελένης Γερασιμίδου.
«Δεν μου αρέσουν καθόλου τα μπουζούκια»
Σε διαφορετικό σημείο των νέων δηλώσεών της, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις προσωπικές της επιλογές στη διασκέδαση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αγαπά τα νυχτερινά κέντρα με μπουζούκια. «Δεν πηγαίνω καν στα μπουζούκια, δεν μου αρέσουν. Εμείς πηγαίναμε στις μπουάτ και καμιά φορά λέγαμε μετά να πάμε στο μπουζουξίδικο και εγώ τρόμαζα λίγο», εξήγησε. Μάλιστα, θυμήθηκε περιστατικά με πελάτες που έσπαγαν αντικείμενα, ακόμη και τραυματίζονταν στα χέρια, τονίζοντας ότι αυτή η εικόνα την είχε απομακρύνει από τον συγκεκριμένο τρόπο διασκέδασης. «Τώρα φαντάζομαι ότι δεν γίνονται αυτά, αλλά γενικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος διασκέδασης», κατέληξε.