Τον Ιανουάριο κυκλοφορεί η νέα της ταινία και η ίδια είναι ενθουσιασμένη. Η γνωστή πορνοστάρ της εταιρείας παραγωγής «Sirina», Μαριλού Μοράλες, κατάγεται από την Κούβα, σπούδασε Ιστορία και ήταν δασκάλα σε σχολείο. Ομως δεν είχε υπομονή με τα παιδιά και τα παράτησε. Εδώ και εφτά χρόνια ζει στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Πάτρα, μέχρι πέρσι που ήρθε στην Αθήνα και έγινε το νέο πρόσωπο της «Sirina». Παντρεμένη, χωρισμένη, και μητέρα ενός παιδιού που έκανε με Κουβανό, εκτός γάμου, η Μαριλού ανοίγει την καρδιά της στη «Freddo» και μιλά για όλα, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως αυτή η δουλειά τής χάλασε τη σχέση με την οικογένειά της.


Μεγάλωσα στην Κούβα, όπου σπούδασα ιστορικός και άρχισα να παραδίδω μαθήματα…
Και γιατί δεν συνέχισες;
Δεν μου άρεσε. Οταν πήγα σε σχολείο και είχα επαφή με παιδιά δεν το άντεξα, καθώς δεν είχα υπομονή.
Είναι αλήθεια ότι υπήρξες παντρεμένη;
Ναι, παντρεύτηκα με Ελληνα. Ερχόταν συχνά στην Κούβα, δεν ήμασταν πάντα μαζί, αλλά χωρίσαμε.
Εχεις όμως ένα παιδί…
Ναι, έχω ένα παιδί, εκτός γάμου, από έναν Κουβανό. Είχαμε σχέση…

Δεν παντρευτήκατε;
Οχι, γιατί στην Κούβα δεν παντρεύονται... Λόγω κουλτούρας, επειδή χωρίζουν συνέχεια. Να μην μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία.

Το παιδί το έχεις μαζί σου;
Οχι, ζει στην Κούβα με τη μητέρα μου. Είναι σήμερα 11 χρόνων.

Πηγαίνεις εσύ εκεί; Πότε το βλέπεις;
Οχι, εγώ δεν μπορώ να πάω, έχω θέμα με τα χαρτιά μου, δυστυχώς ούτε η μητέρα μου μπορεί να έρθει εδώ με το παιδί και έχω να το δω τέσσερα χρόνια. Ειδικά τώρα, που έρχονται οι γιορτές, μου λείπει πολύ, γιατί τις περνούσαμε μαζί και πολύ όμορφα.
Στην Ελλάδα πριν από πόσα χρόνια ήρθες;
Πριν από εφτά χρόνια. Ηταν δύσκολα με το που ήρθα.
Από δουλειά τι έκανες; Πού δούλευες;
Ξεκίνησα ως σερβιτόρα, μετά ως χορεύτρια… Ζούσα στην Πάτρα τότε και πέρσι μετακόμισα στην Αθήνα και εργάστηκα σε ένα στριπτιζάδικο. Εκεί με είδε ένας χορευτής που ήδη δούλευε με τον Σειρηνάκη και μου είπε για τη δουλειά. Ετσι με πήγε να κάνω κάστινγκ. Πήγαν όλα καλά και ξεκίνησα με ερασιτεχνικές ταινίες.

Ετοιμάζεις κάτι τώρα;
Ναι, είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ετοιμάζεται η πρώτη μου επαγγελματική ταινία, όπου είμαι πρωταγωνίστρια… Ηταν κάτι που το ήθελα πολύ.

Πώς ήταν η πρώτη σου εμπειρία από τη συμμετοχή σου σε ταινία πορνό; Ντρεπόσουν;
Οχι, καθόλου. Ισα ίσα, ήταν καλύτερα απ’ ό,τι πίστευα. Μου άρεσε πολύ, η «Sirina» κάνει απίστευτες παραγωγές. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτή τη συνεργασία.

Πώς και ήσουν τόσο άνετη; Το είχες φανταστεί;
Ναι, από μικρή. Εβλεπα ταινίες πορνό και έλεγα «πώς το κάνουν έτσι, θα μπορούσαν αλλιώς, εγώ θα το έκανα καλύτερα»… Και η αλήθεια είναι πως το περίμενα πιο δύσκολο, αλλά δεν ήταν.
Τι ικανότητες θέλει μια πορνοστάρ;
Πρέπει να το έχεις μέσα σου, να σου αρέσει και να μη δείχνεις κάτι ψεύτικο. Πρέπει να το νιώθεις πραγματικά. Είναι επίσης βασικό να μη σε νοιάζει να περνάς μόνον εσύ καλά, αλλά και ο κόσμος που θα δει την ταινία.

Τις ταινίες σου τις βλέπεις μετά;
Τις βλέπω και με κρίνω πολύ αυστηρά. Αν δεν μ’ αρέσει κάτι, μπορώ να μην ξαναδώ την ταινία. Τις βλέπω μόνο και μόνο για να κάνω κριτική, για να διορθώσω αυτό που κάνω. Για να διασκεδάσω, προτιμώ να δω ταινίες άλλων.

Οι άλλες κοπέλες είναι Ελληνίδες;
Ναι, όλες, είμαι η μοναδική που δεν είμαι.
Και πώς τα πάτε μεταξύ σας;
Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, είναι δύσκολο να είμαστε φίλες. Ευτυχώς, έχω ήρεμο χαρακτήρα και δεν μπλέκω σε τσακωμούς.
Εχεις κάποια σχέση τώρα;
Οχι.
Σε όσους σε φλερτάρουν, τους λες τι δουλειά κάνεις;
Ναι, και έχω και χιλιάδες φίλους στο Facebook που μου στέλνουν μηνύματα πως θέλουν να με γνωρίσουν. Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό που κάνω και δεν κρύβομαι.
Οι οικογένειά σου ξέρει με τι ασχολείσαι;
Ναι.
Και πώς αντιδρά;
Εκτός από τη μητέρα μου, που είναι δίπλα μου και με στηρίζει, και τον μεγάλο μου αδερφό, δεν μου μιλά κανείς από τους συγγενείς μου, έχουμε τσακωθεί. Ούτε με τον πατέρα μου μιλάω.
Σε πονάει αυτό;
Τώρα όχι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Αυτή είναι η δουλειά μου.
Τηλεόραση βλέπεις; Σου αρέσουν κάποια προγράμματα;
Ναι, μου αρέσει η Ελένη Μενεγάκη και θα ήθελα να πάω στην εκπομπή της. Τη θαυμάζω πολύ.
Από τους Ελληνες ποιον θα ήθελες παρτενέρ σου στην επόμενη ταινία;
Τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια του, αλλά και ο ίδιος. Βέβαια, με χαλάνε λίγο τα μαλλιά του που είναι ξανθά, γιατί μου αρέσουν οι μελαχρινοί, αλλά οκ…