«Ησαΐα, χόρευε» για τη Δούκισσα Νομικού και τον σύντροφό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η πανέμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας, μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης, θα επισημοποιήσουν το ειδύλλιό τους με παπά και με κουμπάρο.

Πριν από λίγες μέρες, όπως έγραψαν τα parapolitika.gr, ο εκλεκτός της καρδιάς της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, της έκανε πρόταση γάμου, επισημοποιώντας με αυτό τον τρόπο τη σχέση τους. Το ζευγάρι βρισκόταν τις ημέρες των εορτών στις εξωτικές Μαλδίβες για την αλλαγή του χρόνου, αλλά και για να περάσουν ανέμελα μερικές ημέρες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η όμορφη παρουσιάστρια έκλεισε τη χρονιά με μια καλοκαιρινή φωτογραφία που ανέβασε παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ιnstagram.

Η ίδια εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να αποχαιρετήσει το 2016 με μια πόζα από τις καλοκαιρινές της διακοπές. «Σας έχω πει πως σε προηγούμενη ζωή ήμουν γοργόνα; Ή έστω φαλαινίτσα;

Δεν γινόταν, λοιπόν, διαφορετικά. Η τελευταία φωτογραφία για το ’16 έπρεπε να είναι καλοκαιρινή. Να φαίνομαι ξέγνοιαστη, χαρούμενη, μαυρισμένη και... αλμυρή», έγραψε ως λεζάντα και τα likes έδιναν και έπαιρναν.

Λίγες μέρες μετά, η ξανθιά καλλονή ανέβασε μια φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλωσήρθες ’17! Είσαι ήδη υπέροχο». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο καλοκαίρι, στο αγαπημένο του νησί, που δεν είναι άλλο από τη Μύκονο. Το Μυστήριο θα γίνει τον Αύγουστο και οι προετοιμασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η οικογένεια του Δημήτρη διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εξοχική κατοικία στο «νησί των ανέμων», στην περιοχή του Αγίου Στέφανου.

Το σπίτι αυτό είναι το ερωτικό τους καταφύγιο, αφού εκεί περνούν στιγμές ξεγνοιασιάς και απόλυτης χαλάρωσης τα καλοκαίρια. Οι παπαράτσι δεν σταματούν στιγμή να τους κυνηγούν στις κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού, αφού οι φωτογραφίες του ζευγαριού κοσμούν τα εξώφυλλα όλων των περιοδικών. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί από τους καλεσμένους θα διαμείνουν στην ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. «Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς και μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί», λένε χαρακτηριστικά στενοί φίλοι του ζευγαριού.

«ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ»

Οσον αφορά το νυφικό που θα φορέσει η Δούκισσα, δεν θα χρειαστεί να σκεφτεί, αφού θα αφεθεί στα μαγικά χέρια της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη. Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποίησε η σχεδιάστρια με νυφικά είχε δηλώσει: «Η Σήλια είναι η αγαπημένη μου! Είναι η γυναίκα που εμπιστεύομαι σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής μου… Είναι μια σχεδιάστρια που θαυμάζω και εκτιμώ», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα επιλέξει την κυρία Κριθαριώτη όταν έρθει η στιγμή να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Το νυφικό το έχω στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό! Ξέρω ακριβώς πώς θα είναι! Θέλω να είναι ιδιαίτερο, να μου ταιριάζει και να νιώθω πολύ όμορφα μέσα σε αυτό», είχε εξηγήσει στην ίδια συνέντευξη η παρουσιάστρια, παραδεχόμενη πως υπάρχει στο μυαλό της ο γάμος. Μάλιστα, δεν έκρυψε τον έρωτα και την αγάπη της για τον σύντροφό της, με κουβέντες που έσταζαν μέλι. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ο άνθρωπός μου. Για αυτό δεν κρύβομαι. Για αυτό μιλάω ανοιχτά. Για αυτό με βλέπετε να χαμογελώ! Στις δυσκολίες έχω ένα λιμάνι και είμαι τυχερή για αυτό».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «Ολα, ξεκόλλα» δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να κάνει οικογένεια σε μικρή ηλικία. «Ναι, θέλω να αποκτήσω οικογένεια. Πάντα ήθελα, αλλά το πότε είναι απόφαση ζωής», έχει δηλώσει και μάλιστα είχε εξηγήσει και τον λόγο: «Επειδή η μητέρα μου ήταν μόλις 19 χρόνων όταν με έφερε στη ζωή και απολαμβάνω το γεγονός ότι έχω μια νέα μαμά, με την οποία κάναμε και κάνουμε πράγματα μαζί, θέλω κι εγώ να κάνω οικογένεια σε μικρή ηλικία».