Οι πιο καυτοί άντρες αποκαλύπτονται σταδιακά, σε μία… αντίστροφη μέτρηση από τη θέση 100 μέχρι τη θέση Νο 1! Στη λίστα περιλαμβάνονται άντρες από την μουσική, τη μικρή και μεγάλη οθόνη, τον αθλητισμό, το ίντερνετ και γενικότερα από κάθε επαγγελματική κατηγορία. Εκτός από φωτογραφίες, οι αναγνώστες μπορούν να δουν και στοιχεία για τον ίδιο, όπως την ηλικία του και πώς πάει στον...αισθηματικό τομέα.

Γουίλ Σμιθ

Στη θέση 100, βρίσκεται ο 48χρονος Γουίλ Σμιθ. Μία θέση πιο πάνω βρίσκεται ο 30χρονος ολυμπιονίκης και δημοσιογράφος Γκρεγκ Ράδερφορντ, ενώ στη θέση 98 είναι ο γνωστός 38χρονος ράπερ Κάνιε Γουέστ, που τον τελευταίο καιρό απασχολεί ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης, λόγω του γάμου του με την Κιμ Καρντάσιαν και των σκανδάλων που προκαλεί στη μουσική βιομηχανία.

Γκρεγκ Ράδερφορντ

Κάνιε Γουέστ

Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται και στη θέση 92 συναντάμε τον ιδιαίτερα δημοφιλή μουσικό και μέλος των Coldplay, τον 39χρονο Κρις Μάρτιν. Ο διαχρονικά αγαπημένος ηθοποιός μικρών και μεγάλων, ο 53χρονος Τζόνι Ντεπ, βρίσκεται στην 89η θέση, ενώ στη λίστα φιγουράρει, στο νούμερο 71, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Έντυ Ρέντμεϊν και στη θέση 70 ο "Λεωνίδας" Τζέραρντ Μπάτλερ.

Κρις Μάρτιν

Έντυ Ρέντμεϊν

Τζόνυ Ντεπ

Τζέραρντ Μπάτλερ

Στη θέση 61 συναντάμε τον οικογενειάρχη ηθοποιό Ματ Ντέιμον και, λίγο πιο πάνω, στη θέση 55 -χαμηλή για τη φήμη του- τον διάσημο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακριβώς μια θέση πάνω, βρίσκεται ο ...φαν του, Πρίγκιπας Χάρυ, ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες παγκοσμίως.

 

Ματ Ντέιμον

Κριστιάνο Ρονάλντο

Πρίγκιπας Χάρυ

Ο "κλασσικός" Μπραντ Πητ κατέλαβε τη θέση 51, ενώ, λίγο πιο πάνω, στη θέση 48, φιγουράρει ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Ο ηθοποιός και, προσφάτως δεύτερη φορά μπαμπάς, Ράιαν Ρέυνολντς βρίσκεται στη θέση 44, ενώ ένας άλλος Ράιαν, πολύ δημοφιλής και αγαπημένος του γυναικείου πληθυσμού ηθοποιός, ο 36χρονος Ράιαν Γκόσλινγκ, βρίσκεται στη θέση 42. Ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ διατηρεί τα σκήπτρα του, καταλαμβάνοντας την 38η θέση κι ο φρεσκοχωρισμένος, πολυβραβευμένος ηθοποιός, Μπεν Άφλεκ, ψηφίστηκε στην 35η θέση.

 

Μπραντ Πητ

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Ράιαν Ρέυνολντς

Ράιαν Γκόσλινγκ

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Μπεν Άφλεκ

Περνώντας στις πρώτες 20 θέσεις, συναντάμε στη θέση 19 τον εξαιρετικά ταλαντούχο ηθοποιό Τομ Χάρντι, ενώ στη θέση 15 τον πολύ δημοφιλή Αυστραλό, επίσης ηθοποιό, Κρις Χέμσγουορθ.

 

Τομ Χάρντι

 

Κρις Χέμσγουορθ

Μπαίνοντας στην τελευταία πεντάδα, βλέπουμε μόνο ηθοποιούς. Συγκεκριμένα, βρίσκουμε τον 37χρονο Λουκ Έβανς στην πέμπτη θέση και στην τέταρτη τον επίσης 37χρονο Τζέιμς Μακ Άβοϋ. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο 30χρονος Ρόμπερτ Πάτινσον, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο 33χρονος ηθοποιός Έινταν Τέρνερ.

Λουκ Έβανς

Τζέιμς Μακ Άβοϋ

Ρόμπερτ Πάτινσον

Έινταν Τέρνερ

Βασιλιάς του στέφεται το μοντέλο και ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν, που κέρδισε τις γυναικείες καρδιές, πρωταγωνιστώνας ως Κρίστιαν Γκρέι στην κινηματογραφική σειρά «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

 

Τζέιμι Ντόρναν

Το 2015, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία των «Πενήντα αποχρώσεων», ο Τζέιμι είχε καταλάβει και πάλι την πρώτη θέση στη λίστα με τους πιο καυτούς άντρες. Τώρα επανέρχεται, μαζί με το τρίτο μέρος της ταινίας, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου.

Παρατηρούμε, ωστόσο, ότι οι λεγόμενες "κλασσικές αξίες" έχουν μείνει λίγο πίσω, ενώ άλλες, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Τομ Κρουζ, δεν βρίσκονται καν στη λίστα!