Η 25χρονη Σίσσυ Ζουρνατζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Λογιστική στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε εταιρία, πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της.

Ύστερα από τρία χρόνια παραιτήθηκε προκειμένου να ακολουθήσει την καρδιά της και τον αγαπημένο της, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη.

Η σχέση της έληξε, αφού, όπως η ίδια υποστηρίζει, «το γυαλί δεν ξανακολλάει» και η όμορφη Θεσσαλονικιά αποφάσισε να σχεδιάσει εκ νέου τη ζωή της.

Εδώ και λίγο καιρό η Σίσσυ ζει και εργάζεται στον Βόλο, και αισθάνεται ευγνώμων για τον άνθρωπο που της πρόσφερε δουλειά στη «μαγευτική πόλη», όπως αποκαλεί την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας.

Οι μέρες της περνούν όμορφα, με ανθρώπους που έχει γνωρίσει και της έχουν γεμίσει τη ζωή, ενώ κάνει πλάνα για το επαγγελματικό μέλλον της.

Πάντα ήθελε να γίνει μια πετυχημένη οικονομολόγος.

Η ίδια εξομολογείται ότι «Είναι πάντα ευγενής προς τους ανθρώπους». Επίσης υποστηρίζει ότι αγαπάει «το κάπνισμα, το οποίο όμως της αρέσει και δεν έχει σκοπό να το κόψει».

Αυτό το κορίτσι κρύβει τεράστια δύναμη μέσα από το χαμόγελό της, και θα τη βρει κανείς στο Amaze club και το Republic του Βόλου.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο instagram έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αφού με μόνο 187 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει κάνει να την ακολουθούν περισσότεροι από 66,9 χιλιάδες Followers.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr