Μια συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε ο Σαράντης Σαλέας στον Κωνσταντίνο Τσακίρη:

Προέρχεστε από μια οικογένεια με «τσιγγάνικη» καταγωγή και με παράδοση στην μουσική , πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην ζωή σας αλλά και στην καριέρα σας αυτό;

«Έπαιξε ρόλο γιατί από μικρός άκουγα μουσική μόνο στο σπίτι, από τον παππού μου, από τον πατέρα μου τον θείο μου και τον αδερφό μου και ήταν επόμενο να ασχοληθώ και εγώ, ξεκινώντας από πιάνο και πλήκτρα μαζί με τον Βασίλη. Και ναι ήταν εύκολο με τα ακούσματα που είχα, αλλά και δύσκολο συγχρόνως γιατί όταν προέρχεσαι από μουσική οικογένεια, από μεγάλους καλλιτέχνες, πρέπει να είσαι καλός, για να φανείς»

Ποια η σχέση σας με τον αδερφό σας Βασίλη Σαλέα και πως είναι να δουλεύετε μαζί του όταν αυτό χρειάστηκε;

«Είναι πάρα πολύ καλή, αφού από μικροί πηγαίναμε μαζί, στο σχολείο, στο ωδείο, και στις δουλειές, γενικά ήμασταν περισσότερο μαζί, παρά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Γι’ αυτό και οι συνεργασίες μας ήταν πολύ καλές και επιτυχημένες, ως μουσικοί, μέχρι το 1993 που αποφάσισα να ασχοληθώ και με το τραγούδι, επειδή είχα το ψώνιο».

Επίσης έχετε συνεργαστεί με πάρα πολύ μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου και δισκογραφικά αλλά και σε διάφορες εμφανίσεις σε κέντρα, συναυλίες και αλλού. Τι είναι αυτόπου πήρατε και πως το εισπράξατε όλο αυτό στα τόσα χρόνια στην καριέρας σας;

«Ήταν πολύ ωραίο και τιμητικό γιατί με στήριξαν όλοι, με αγαπούσαν και εγώ τους αγαπούσα και τους αγαπώ, γιατί γνωριζόμασταν χρόνια, από τότε που ήμουν μουσικός στα στούντιο και στα μαγαζιά, μέχρι που ξεκίνησα το τραγούδι και ήθελαν όλοι να μου γράψουν τραγούδια, γιατί ήξεραν ότι θα μου δώσουν τα τραγούδια τους και θα τα πω καλά».

Διαβάστε την συνέχεια στο lifeviews.gr