Η Ειρήνη Λαναρά μπορεί να έγινε γνωστή ως χορεύτρια στα μεγαλύτερα αθηναϊκά clubs, συνέχισε, όμως, πιάνοντας το μικρόφωνο και καταλήγοντας make up artist.

Ό,τι επάγγελμα κι αν κάνει πάντως, η σέξι ξανθιά διατηρεί σχέση εξάρτησης με το Instagram, στο οποίο ανεβάζει συνεχώς καυτές τις φωτογραφίες.

Αφού αναστάτωσε με τον χορό της τα μεγάλα κλαμπ, η Ειρήνη Λαναρά είναι έτοιμη να βάλει φωτιά και στις πίστες. Η εκρηκτική χορεύτρια έχει μεταμορφωθεί σε σέξι τραγουδίστρια και ξεσηκώνει τους θαμώνες του Frangelico ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη!

Η ίδια θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για το μεγάλο επαγγελματικό βήμα της και έχει ως στόχο να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις που έχει ο χώρος, παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, ενώ φροντίζει να διατηρείται σε φόρμα κάνοντας καθημερινά γυμναστική και προσέχοντας τη διατροφή της!

Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει την Ειρήνη Λαναρά την πιο σέξι χορεύτρια στα αθηναϊκά κλαμπ. Χαρακτηρισμός που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι κάθε φορά που η Ειρήνη ξεσηκώνει με τον χορό της τα πλήθη γίνεται ένας πραγματικά χαμός!

Απολάυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν στο lifeviews.gr