Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η όλες οι φωτογραφίες της είναι ερασιτεχνικές, και ο λογαριασμός της με μόνο 83 δημοσιευμένες της πόζες να έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 47,7 χιλιάδες followers.

Ναι, είναι τα ιδανικά οπίσθια για παραδοσιακή «σφαλιάρα» την ώρα του σεξ που είναι και πολύ διεγερτική, όπως υπογραμμίζουν όλοι οι επιστήμονες.

Κάθε γυναίκα, ακόμη και η πιο δυναμική, στην πραγματικότητα θέλει να κατακτηθεί από έναν άντρα. Με το πυγοράπισμα της δείχνετε ξεκάθαρα ποιος έχει την εξουσία στο σεξ.

Την κάνετε να νιώθει αδύναμη στα χέρια σας, ότι έχετε τον έλεγχο πάνω της.

Το πυγοράπισμα είναι μία κίνηση που κάνουν ενστικτωδώς οι περισσότεροι άντρες, χωρίς κανείς να τους έχει πει αν αυτό αρέσει στις γυναίκες ή όχι. Προσοχή! Δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες.

Η κίνηση αυτή είναι κάπως όπως οι αρσενικές γάτες δαγκώνουν τις θηλυκές την ώρα του σεξ. Όλα αυτά μας υπενθυμίζουν ότι κάτω από τα ρούχα, το μέικ απ και τους καλούς τρόπους που χρησιμοποιούμε για να φλερτάρουμε, την ώρα που πέφτουμε στο κρεβάτι επιστρέφουμε στην εποχή που βρισκόμασταν στη ζούγκλα.

Καθώς το χέρι πέφτει πάνω στο σύμβολο του φεγγαριού, το γραπώνει, για να μπορείτε έτσι να την ανεβοκατεβάζετε και να την καθοδηγείτε όπως θέλετε εσείς.

Δείτε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr