Την Νικόλ Δεσποτοπούλου όταν την συναντήσεις στην θα σε ταράξει εάν περάσει δίπλα σου. «Μένω στο Μενίδι» απαντά όταν ερωτηθεί για τον τόπο διαμονής της και κάνει κάτι για το οποίο είναι υπερήφανη. «Σπουδάζω και δουλεύω νύχτα σε 2 μαγαζιά σαν promotion».

Είναι μια 19χρονη που ανήκει στο ζώδιο των Δίδυμων με ωροσκόπο Σκορπιό (δυνατή μίξη) αφού και τα δυο αυτά ζώδια φανερώνουν έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα.

Βλέποντας της θα διαπιστώσουμε ότι εκτός των πολύ γλυκών της χαρακτηριστικών του προσώπου της διαθέτει και ένα πολύ καλοσχηματισμένο σώμα, αν και όπως υποστηρίζει η ίδια «δεν αθλούμαι άλλα ακούω πολύ μουσική και είμαι του R&B».

Είναι ανεξάρτητος χαρακτήρας και βαριέται γρήγορα αφού όπως δηλώνει «συχνάζω παντού, δηλαδή πηγαίνω συχνά σε διαφορετικά μέρη διότι βαριέμαι τα ίδια κ τα ίδια»..

Δεν αγαπάει το ποδόσφαιρο, αφού η Νικόλ Δεσποτοπούλου είναι μια κοπέλα με στόφα σταρ και απαντάει με γρηγοράδα όταν την ρωτούν για ποδόσφαιρο: «Δεν υποστηρίζω κάποια αθλητική ομάδα δεν ασχολούμαι».

Όταν μένει στο σπίτι της αρέσει να κάνει τα συνηθισμένα: «Βλέπω πάρα πολλές ταινίες και δε θα μπορούσα να πω ότι έχω κάποια αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης. Η κάθε μια ξέρεις με διασκεδάζει διαφορετικά.

Αυτή την περίοδο είναι μόνη της, και δεν είναι δεσμευμένη σε κάποια: «Είμαι single αυτή την περίοδο» απαντάει.

Δείτε ακόμα ένα μεγαλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr