Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
xz7ydlxir069svs7mspw
Lifestyle

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη του Survivor με εσώρουχα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ που συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι του καναλιού Survivor 2017. Έχει υπέροχο σώμα, της αρέσουν τα τατουάζ, και έχει κάνει φωτογράφηση με εσώρουχα, ενώ στο Instagram τα δίνει όλα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν είναι από τις γυναίκες που προσπερνάς εύκολα στο δρόμο. Το αντίθετο θα λέγαμε αφού έκτος από τα γλυκά της χαρακτηριστικά έχει και κορμό που όλοι θα γυρνούσαν να το κοιτάξουν.

Η αθλητικογράφος του φαληρικού καναλιού που ποζάρει με πολύ χάρη στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, και την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αφού μας δείχνει ότι λατρεύει τα τατουάζ και δε διστάζει να τα προβάλλει σε κάθε πιθανή λήψη.

Να σημειώσουμε ότι είναι λάτρης του αθλητισμού και αυτό όχι από επαγγελματική ευθιξία, αλλά όπως διαπιστώσαμε στις φωτογραφίες που ανεβάζει στις περισσότερες είναι με αθλητικές φόρμα, ή είναι στο γυμναστήριο.

Αλλά ακόμα και όταν πάει παραλία, της αρέσει να έχει μαζί της τη σανίδα του surf μπας και σκάσει κανένα κύμα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παλαιότερα έχει κάνει και μια φωτογράφιση με εσώρουχα, και πράγματι, αν δεν είχε ακολουθήσει καριέρα στην δημοσιογραφία θα μπορούσε να περπατάει να αέρα στις πασαρέλες.

Τέλος, στο Survivor 2017 έχει κάνει μια απίστευτη εμφάνιση και έχει κάνει περισσότερους φίλους από ότι είχε.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr