Είναι μια πολύ ετνυπωσιακή γυναικά που παρουσιάζει στρατιωτικά θέματα.

Ο λόγος για την πανέμορφη δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά που ξεκίνησε την εκπομπή των ενόπλων δυνάμεων και όλοι εμείς έχουμε κάθε λόγο να χαιρόμαστε.

H όμορφη δημοσιογράφος που είχαμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του «Epsilon», «μετακόμισε» στην ΕΡΤ και δείχνει να το απολαμβάνει.

Εμείς πάντως, το απολαμβάνουμε περισσότερο χάρη στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», αφού η Βίκυ και τολμηρή είναι και αρετή έχει.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι μετά από χρόνια περιπλάνησης στα τοπικά κανάλια της Αττικής η ξανθιά τηλεπερσόνα είδε το άστρο της να ανατέλλει πρόπερσι το καλοκαίρι.

Αρχικά οι φήμες την ήθελαν ως αντικαταστάτρια της Ελεονώρας Μελέτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Εpsilon» αλλά στη στη συνέχεια είχε θέση δίπλα στην Νανά Παλαιτσάκη στην καλοκαιρινή εκπομπή του καναλιού.

Η μόνη αδυναμία που έχει η Βίκυ είναι όταν τελειώνει από μια κουραστική μέρα στη δουλειά να πραγματοποιεί κάποιες νυχτερινές εξόδους με φίλους της, και πληροφορίες την φέρουν να είναι φαν του Νίκου Βέρτη.

Μάλιστα το 2015 είχε περάσει μια πολύ άσχημη εμπειρία, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής πέρασε μια ολόκληρη νύχτα στο κρατητήριο, αυτά από ένα «λάθος» στο σύστημα ενημέρωσης οφειλών, που την έδειχνε να χρωστάει μια παλιά κλήση της τροχαίας, την οποία όμως η ίδια είχε ρυθμίσει μέσω εφορίας!

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην νέα της εκπομπή εμφανίστηκε ακόμα και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πράγμα που δεν συνέβαινε στα άλλα κανάλια που θήτευσε πριν.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr