Εμείς οι Έλληνες
Εμείς οι Έλληνες Λάμπρος Καλαρρύτης
wxq5dg0bhyg93rglzk93
Lifestyle

Η Hope Howard από τον πόλεμο του Αφγανιστάν, μοντέλο

Η πανέμορφη καλλονή Hope Howard από τη Φλόριντα, κατατάχθηκε στην αεροπορία των ΗΠΑ και μετά την λήξη της θητείας της, και την επιστροφή στην πατρίδα, έγινε διάσημο μοντέλο που ποζάρει στο social media και κόβει την ανάσα.

Ο λόγος για την 26χρονη Hope Howard που υπηρέτησε με τις καλύτερες συστάσεις στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ, όπου την έστειλαν στην Αμερικανική δύναμη του Αφγανιστάν, ως μηχανικός αεροσκαφών.

Πλέον έχει αλλάξει καριέρα στην ζωή της, και πέταξε την στρατιωτική στολή για να φορέσει bikini και να γίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα και bodybuilder, με χιλιάδες φανατικούς followers στα social media όπου ανεβάζει φωτογραφίες της σε καθημερινή βάση, για να λαμβάνει τον θαυμασμό των φίλων της.

Καλός ο σταθερός μισθός και η ασφάλεια υγείας αλλά το παιδικό της όνειρο ήταν άλλο: «Από τον καιρό της θητείας μου, μια φωτιά έκαιγε μέσα μου και ήθελα να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο», αναφέρει, και δεν ήταν άλλο από το να γίνει μοντέλο.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Hope Howard στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει υπέροχη δουλειά αφού με 852 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα περισσότερων από 639 χιλιάδων followers.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr