Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε στη Ρόδο, και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Φιλοσοφική και παράλληλα δούλεψε ως μοντέλο.

Συνεργάζεται με το πρακτορείο της Κρίστης Κρανά και έχει διακριθεί με τον τίτλο «Miss Europe face» τo 2007.

Τηλεοπτικά την είδαμε αρχικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, που συμμετείχε ως μοντέλο για να παρουσιάσουν μακιγιάζ.

Ένα χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβρη του 2012, βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον Alpha, «Μες στην καλή χαρά», και μετά στην ίδια εκπομπή μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου.

Επίσης, αυτό που θα πρέπει να γνωρίζει για την Κωνσταντίνα είναι ότι: Λατρεύει την ταχύτητα, και τα αυτοκίνητα, γυμναστική είναι βασικό κομμάτι της ζωής της.

Αγαπάει τα σκυλιά, και ιδιαίτερα τον δικό τους, που τον παίρνει παντού μαζί της, διατηρεί πολύ καλή φιλική σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, και ασχολείται με τα social media και δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες από όμορφες προσωπικές στιγμές.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Instagram κάνει θραύση, αφού με 1,444 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 192 χιλιάδες followers.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr