Τώρα, για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι Η Nina Agdal έχει γεννηθεί στην Κοπεγχάγη, της Δανίας, στις 26 Μαρτίου 1992, αλλά μεγάλωσε στο Hillerød και είναι ένα μοντέλο που η φήμη αλλά και η καριέρα της έχει απογειωθεί.

Ξεκίνησε το 2012 στο Sports Illustrated, αλλά η καριέρα της Agdal ανακαλύφθηκε ενώ βρισκόταν σε δρόμο στην πατρίδα της.

Χωρίς καμία εμπειρία μπήκε στον διαγωνισμό μοντέλων του «Elite Model Look», αλλά δεν κέρδισε, όμως αμέσως μετά υπέγραψε με συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων «Elite Models» που εδρεύει στην Κοπεγχάγη και συνέχισε το σχολείο έως ότου έγινε 18 ετών. Μετά την αποφοίτησή της, μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ασχολήθηκε ενεργά με την καριέρα της ως μοντέλο.

Έχει δουλέψει για το Billabong, είναι το αγαπημένο «αγγελάκι» της Victoria's Secret, το Adore Me, το Bebe Stores και την Calzedonia. Έχει επίσης επιμεληθεί μόδα για τη Vogue Mexico, Elle, Cosmopolitan και CR από τον Carine Roitfeld.

Το 2012, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Sports Illustrated Swimsuit Issue και στη συνέχεια ονομάστηκε το "Rookie of the Year" αφού κέρδισε όλες τις εντυπώσεις με τις φωτογραφίες της..

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr