Δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στην γειτονική Βουλγαρία, αλλά οι φωτογραφίες που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media κάνουν το γύρο του κόσμου, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Είναι μια κοπέλα που γνωρίζει τι θέλει αλλά και πως να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος, αφού η αλήθεια είναι πως έχει τέλειο σώμα, και είναι πρότυπο ομορφιάς για χιλιάδες κοπέλες.

Η Ιωάννα Ζησάκη πήγε ως φοιτήτρια στην Βουλγαρία, που τελικά την κέρδισε, και την έχασε η Ελλάδα, αφού τόσο αστραφτερές υπάρξεις θα μπορούσαν να δραστηριοποιούνται στην μητέρα πατρίδα που κάθε μέρα γίνεται πιο φτωχή αφού όλοι όσοι έχουν την δυνατότητα την εγκαταλείπουν.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το 2014 αναδείχθηκε Playmate Βουλγαρίας, ενώ βρέθηκε και ως cover girl στο περιοδικό του Playboy.

Η Ελληνίδα Playmate Ιωάννα Ζησάκη μαγνήτισε τα βλέμματα σαν κριτής στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Sillicon 2016» στο «Sunny Beach» της Βουλγαρίας.

Το κορίτσι αυτό μας αναστάτωσε με τις όμορφες selfies της, και μας εντυπωσίασε σε φωτογράφηση μόδας για γνωστό γαλλικό περιοδικό Μόδας.

Έτσι, η Ιωάννα, απάντησε στις ερωτήσεις του Lifeviews.gr για να μάθουμε περισσότερα για την ζωή της, γιατί το τελευταίο διάστημα έχει ξανά κερδίσει την προσοχή μας με τις υπέροχες φωτογραφήσεις της.

  Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στην Ιωάννα Ζησάκη, που αποκαλύπτεται μέσα από 25 ερωτήσεις στο Lifeviews.gr