Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί πλέον να αποκαλείται και ''travel girl'' καθώς αρκετά τακτικά γεμίζει τις βαλίτσες της με τα πιο in outfits της σεζόν και γυρνάει τον κόσμο παρέα με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το ζευγάρι είναι γνωστό πως πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στις Μαλδίβες αλλά η ηθοποιός δεν είχε ποστάρει ποτέ μέχρι τώρα κάποια κοινή τους φωτογραφία από εκεί. Να που έγινε!

Ο ένας κρατά το χέρι του άλλου, η Αθηνά φορά ένα από τα αγαπημένα της μπικίνι και απλά του εξομολογείται πως «Μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο μόνο με το ένα χέρι όσο εσύ μου κρατάς το άλλο». Ξεκάθαρα, ο Φίλιππος είναι το άλλο της μισό!

Οι διακοπές του Πάσχα μπορεί πλέον να αποτελούν παρελθόν, όμως δεν έχουμε κανένα λόγο να γκρινιάζουμε γι΄αυτό, γιατί διανύουμε ήδη την πρώτη ημέρα ενός τριημέρου που σηματοδοτεί κι επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού.

Μπορούμε να χαζέψουμε με τις ώρες και με την άνεση μας τις φωτογραφίες της που ανεβάζει τακτικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις πασχαλινές διακοπές της στις Μαλδίβες, αλλά και γενικότερα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram τα πάει πάρα πολύ καλά αφού έχει καταφέρει με 1,438 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 502 χιλιάδες followers.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr