Ακριβά πληρώνει την συμπεριφορά της η Ευρυδίκη, που από ευνοούμενη τόσο του Ντάνου, που έδειξε να παρασύρεται κι αυτός μαζί της στα προηγούμενα επεισόδια, όσο και της υπόλοιπης ομάδας με τα καμώματά της. Η Βαλαβάνη βγήκε τελικά από τους ίδιους τους συμπαίκτες της στον τάκο της αποχώρησης και μάλιστα στην πιο κρίσιμη μάλιστα στροφή του Survivor!

Πέρα από το ότι η Βαλαβάνη στα τελευταία διαγωνίσματα έχανε ακόμη και από την Ελισάβετ που θεωρούνταν η πιο αδύναμη, ενώ αντίθετα η Λάουρα με τον δικό της τρόπο κέρδιζε, έστω και από μεγάλη τύχη κάποια αγωνίσματα, η Βαλαβάνη δεν έκρυψε ή μάλλον φρόντισε να δείξει ξεκάθαρα ότι έχει εκνευριστεί που δεν την επέλεξε ο Μπο ανάμεσα στους συμπαίκτες του για να φάνε το φαγητό-έπαθλο που κέρδισε από τη βραδιά του κουίζ.

Συνεχώς παραπονιόταν στο τελευταίο αγώνισμα  ασυλίας ότι δεν έχει δυνάμεις κι ότι πεινάει. Η χθεσινοβραδινή ψηφοφορία θρίλερ για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση, από την ομάδα των Διάσημων, που έχασε πανηγυρικά τον αγώνα ασυλίας από τους Μαχητές, πρέπει να ήταν η ηδονή των τηλεθεατών, οι οποίοι πήραν την ευκαιρία να εκφραστούν πρώτη φορά για δύο από τους πλέον αμφιλεγόμενους παίκτες του Survivor: Την Ευρυδίκη και τον Μπο, που δεν είχαν ξαναβγεί προτεινόμενοι. Μαζί με τους δύο αυτούς, παίκτες προτεινόμενοι είναι επίσης ο Κοκκινάκης και η Λάουρα, ενώ ο Αγγελόπουλος και ο Χρανιώτης τη γλίτωσαν επειδή κατάφεραν να κερδίσουν την ατομική ασυλία.