Τώρα, όταν λέμε αστέρι του Instagram εννοούμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό έχει ανεβάσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 5,153 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν 93.4 εκατομμύρια followers.

Είναι η μικρότερη αδελφή της Kim Kardashian.

Η Kylie Kristen Jenner έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου 1997, κι έγινε πολύ γνωστή από την εμφάνισή της στο «E!» στο τηλεοπτικό ριάλιτι της οικογένειας Kardashians. Το 2012, συνεργάστηκε με την μάρκα ρούχων «PacSun», όπου μαζί με την αδελφή της Kendall, και δημιούργησε τη δική της σειρά «Kendall & Kylie».

Το 2014, το περιοδικό «Time» απαρίθμησε τις αδελφές Jenner στον κατάλογό τους «The 25 Most Influential Teens» του 2014 με σημαντική επιρροή τους στους εφήβους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Από το 2016, είναι μία από τις 10 πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στο Instagram.

Το 2015, η Jenner ξεκίνησε τη δική της σειρά καλλυντικών που ονομάζεται Kylie Cosmetics και μια εφαρμογή με τις καλύτερες πωλήσεις, η οποία έφθασε στον αριθμό 1 στο iTunes App Store.

Στις 11 Απριλίου 2017 ανακοινώθηκε ότι η Jenner θα ασχολήθηκε με τη δική της σειρά spin-off, Life of Kylie, η οποία θα γίνει πρεμιέρα στο E! Τον Ιούλιο του 2017.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr