Έχουμε ξανά μιλήσει για την Σοφία Χαρμαντά, αλλά κάθε φορά μας επιφυλάσσει κάτι καινούργιου και δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε μαζί της. Όχι μόνο για το κορμί της αλλά και για τον τρόπο που ποζάρει στα social media, ή σε φωτογραφίσεις για οίκους μόδας ή σε διαφημιστικές καμπάνιες ή σε περιοδικά.

Ο λόγος πραγματικά είναι εμφανής, αφού η Σοφία Χαρμαντά , από κοντά, θυμίζει πολύ τα κορίτσια των εξώφυλλων της δεκαετίας των 00s.

Μια σύγχρονη εκδοχή της Νόνης Δούνια (το ξέρω ότι δεν φαίνεται με τη πρώτη, αλλά έχουν εξίσου έντονα χαρακτηριστικά- σαρκώδη χείλη, μεγάλα μάτια, μη γαλλική μύτη). Mπόνους οι γλουτοί επιπέδου Όλγας Φαρμάκη (ναι, και όμως) και μια έντονη μεσογειακή σεξουαλικότητα (κυριλέ, όχι λαϊκή) που φέρνει σε Αγγελίνα Ματαλιωτάκη.

Το σέξι βλέμμα της αλλά και το καλογυμνασμένο κορμί της είναι τα βασικά συστατικά που κάνουν τους άντρες να λιώνουν όταν την αντικρίζουν.

Και επειδή καμία φορά οι φωτογραφίες ξεγελάνε, πιστέψτε μας αλλά κι από κοντά -ακόμη και άβαφτη- είναι το ίδιο και ακόμα πιο εκθαμβωτική!

Σήμερα η όμορφη καστανή καλλονή με τα απίστευτα μάτια, το κορμί που σαγηνεύει και την δυνατή και ακομπλεξάριστη προσωπικότητα που διαθέτει αποφάσισε να ποζάρει με καυτό στρινγκ μαγιό, ενώ μας δείχνει τα απίστευτα οπίσθια που πραγματικά ζαλίζουν και τελικά κατάφερε να «γκρεμίσει» το Instagram με την πίσω όψη της.

Το σέξι βλέμμα της αλλά και το καλογυμνασμένο κορμί της είναι τα βασικά συστατικά που κάνουν τους άντρες να λιώνουν όταν την αντικρίζουν.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr