Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι οι άντρες κάνουν πιο πολλές ερωτικές σκέψεις από τις γυναίκες σύμφωνα με πληθώρα επιστημονικών ερευνών.

Μάλιστα όλοι οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι όταν ερωτεύονται οι άντρες, τότε αυτή η πρώτη εικόνα της γυναίκας που τους διεγείρει τον εγκέφαλο δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό τους όσα χρόνια και αν περάσουν.

Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους του οι γυναίκες άνω των 40 συνεχίζουν να αρέσουν και να εντυπωσιάζουν περισσότερο και από τα κορίτσια πολύ μικρότερης ηλικίας. Στην Ελλάδα, δόξα το Θεό, έχουμε πολλά παραδείγματα που τεκμηριώνουν την πιο πάνω άποψη.

Έτσι, οι γυναίκες είναι σαν το καλό κρασί, που όσο ωριμάζει, τόσο πιο μεθυστικό και γευστικό γίνεται, όπως οι «καυτές» Ελληνίδες της showbiz όταν ξεπέρασαν τα 45 τους χρόνια, αρέσουν περισσότερο.

Ποιες όμως είναι λοιπόν οι Ελληνίδες που καταφέρνουν να είναι πιο σέξι σήμερα; Τα πράγματα είναι απλά αν δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες που έχουμε παραλείψει, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μέσα στην πρώτη δεκάδα υπάρχουν οι πιο κάτω επώνυμες, για πολλά ακόμα χρόνια.

Απολαύστε την τέλεια εντεκάδα, στις υπέροχες φωτογραφίες τους που ακολουθούν στο φωτο-αφιέρωμα του Lifeviews.gr