Από τότε όμως κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι της ιστορίας, και η Σάσα Μπάστα ασχολήθηκε σοβαρά με το τραγούδι που ήταν και η μεγάλη της αγάπη, με εμφανίσεις «φωτιά» σε όποια νυχτερινό κατάστημα κι αν εμφανίσθηκε.

Την παρακολουθήσαμε μέσα από συνεντεύξεις της όταν έκανε δεσμό με τον Valentino, όταν χώρισε, και την ξανά βρήκαμε ανανεωμένη και με νέο σουξέ, σε δεύτερη εκτελώνιση το «θέλω να είμαστε μαζί συνέχεια-συνέχεια», που είχε τραγουδήσει σε πρώτη εκτέλεση η Γωγώ Τσαμπά, αλλά η Σάσα το απογείωσε. Το βίντεο ανέβηκε στο Yoytube στις 3 Απριλίου 2017, και μέχρι τώρα το έχουν δεις περισσότεροι από 802.705 χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.

Θα πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι η Σάσα είναι η ερωτική φαντασίωση κάθε άντρα γιατί εκτός από ταλαντούχα με αστραφτερό χαμόγελο διαθέτει και τον γυναικείο σωματότυπο που θα ήθελε ο κάθε άντρας να έχει στο πλάι του.

Όσο άφορα τους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media, πραγματικά «καίει καρδιές» αφού και στο Facebook αλλά και στο Instagram ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της για να μαζέψει απλόχερα τον θαυμασμό των φίλων της που την ακολουθούν.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr