Φραντζέσκα Μελά: Πάνε κιόλας 17 χρόνια από την συμμετοχή της Κύπριας σεξοβόμβας-  στο πρώτο ελληνικό ριάλιτι, που δεν είναι άλλο από το «θρυλικό» «Big Brother».

Το κορμί της Φραντζέσκας Μελά από την Κύπρο και η «καυτή» της συμπεριφορά στην τηλεόραση δεν ήταν τόσο συνηθισμένα για την τότε εποχή και για αυτό είχε γίνει αρκετός ντόρος γύρω από το πρόσωπό της.

Η Φρατζέσκα από την πρώτη στιγμή με την εκρηκτική της παρουσία είχε καταφέρει να στρέψει όλα τα φώτα πάνω της, και όχι αδίκως.

Μετά από το τηλεπαιχνίδι αυτό, έκανε και κάποιες παρουσίες γυμνόστηθη στην παραλία και έτσι όλοι την βάλαμε στην καρδιά μας, ενώ προσπάθησε να εξαργυρώσει την επιτυχία της στον χώρο του τραγουδιού αλλά και της υποκριτικής, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε και γύρισε στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κύπρο.

Η πρώην παίχτρια του «Big Brother» ζει στην Κύπρο και σήμερα είναι μανούλα δύο παιδιών, του Αλέξανδρου και της Ντανιέλας, ασχολείται full time μαζί τους, αλλά δεν ξεχνά να ποζάρει και να κολάζει.

Παρά το πέρασμα του χρόνου εκείνη δεν αφέθηκε στα χέρια του και παραμένει ιδιαίτερα ελκυστική, καυτή και σέξι.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr