Κριός   Θα έχετε δικλίδες ασφαλείας χάρη στην Αφροδίτη που ισορροπεί τα οικονομικά σας, γιατί στην εργασία θα γίνει ένας… ψιλοχαμός. Χάρη στον Ερμή, καλές είναι και οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας, αλλά εξαιτίας του Αρη στον Καρκίνο προσέξτε σπίτι και οικογένεια και φυλαχτείτε από κλοπές ή ζημιές στην οικία σας. Ερωτικά, η Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει… σεξουαλικές φαντασιώσεις, αλλά γενικότερα η προσωπική σας ζωή κινδυνεύει από πάθη, ανάγκη για περιπέτειες και καυτές εμπειρίες. Η Αφροδίτη σάς βοηθά να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Με τον Ερμή στους Διδύμους θα κάνετε ταξίδια, αλλά οδηγείτε προσεκτικά.    

Ταύρος Ο Αρης μπήκε στον Καρκίνο, σε καλή γωνία με το ζώδιό σας, χαρίζοντάς σας δύναμη και αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, σε συνδυασμό και με τον Ουρανό στο 12ο ηλιακό σας σπίτι, φέρνει προβλήματα σε ταξίδια και μετακινήσεις. Οδηγείτε πολύ προσεκτικά. Ο Ερμής όμως σας διευκολύνει σε οικονομικά θέματα, οπότε θα πάρετε λεφτά. Ερωτικά, προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, γιατί οι εντάσεις προκύπτουν εύκολα. Οι σχέσεις σας δεν είναι σε ισορροπία. Ισως φταίνε και εξωτερικοί παράγοντες. Αποφύγετε την ειρωνεία, το ύφος και την κριτική σε όλες σας τις σχέσεις και ειδικά με συγγενείς, γείτονες και άλλους οικείους.    

Δίδυμοι Με τον Αρη να περνάει στον Καρκίνο, στο 2ο ηλιακό σας σπίτι, που σχετίζεται με τα χρήματα, προσέξτε πάρα πολύ τα οικονομικά σας. Σπατάλες, δανεισμοί, κακές επενδύσεις μπορεί να σας προβληματίσουν πολύ σοβαρά. Μην είστε υπεραισιόδοξοι και μη μιλάτε ή υπογράφετε χωρίς σκέψη. Ερωτικά, ο Ερμής και ο Αρης προκαλούν ένα εκρηκτικό μείγμα πάθους, αλλά η παρόρμησή σας μπορεί να σας βγει σε καλό. Περνάτε καλά, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Ωστόσο αποφύγετε το επιπόλαιο ή παράνομο σεξ. Εύνοια και στήριξη έχετε από συγγενείς, αδέλφια, γείτονες ή παιδικούς φίλους. Πιθανόν να κάνετε ταξίδια ή μονοήμερες εκδρομές.    

Καρκίνος Ο Αρης περνάει στο ζώδιό σας και μπορεί να προκαλέσει διάφορες κρίσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μην είστε επιθετικοί και ειρωνικοί. Μια συσσωρευμένη καταπίεση θα βγει, αλλά ελέγξτε τα ξεσπάσματά σας. Ερωτικά, οι σχέσεις μπορεί να σας προβληματίσουν. Δεν είναι όμως καιρός για αποφάσεις και εντάσεις, αφού δεν σκέφτεστε καθαρά. Οι αδέσμευτοι μην είστε παρορμητικοί και ενθουσιώδεις και μελετήστε νέες γνωριμίες, προτού… ορμήσετε. Επίσης, προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, με την οικογένειά σας, αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Οδηγείτε προσεκτικά και μη βιάζεστε. Σας αρέσει να δουλεύετε μόνοι.    

Λέων Με τον Αρη στο 12ο ηλιακό σας σπίτι, που αφορά εχθρούς και κινδύνους, πρέπει να στέκεστε με την… πλάτη στον τοίχο. Δεν υπάρχει ασφάλεια, παρά τον Ερμή σε καλή γωνία με το ζώδιό σας, που σας βοηθάει να σκέφτεστε σωστά. Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές και προσέξτε ιώσεις και αλλεργίες. Τέλος, μη δίνετε αφορμές για σκάνδαλα και σχόλια, γιατί ο Αρης φέρνει κάποια εμπόδια στην εργασία, ενώ πισώπλατα χτυπήματα είναι πιθανά, όπως και ανταγωνιστές. Ερωτικά, τα πράγματα είναι σχετικά καλά. Μάλιστα, ίσως βρείτε νέο ταίρι οι ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι νιώθετε πως το ταίρι σας σάς συμπαραστέκεται.    

Παρθένος Είστε πολύ κουρασμένοι, με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, σε τετράγωνο με το ζώδιό σας, να σας φέρνει πολλή δουλειά ή αρκετές ευθύνες. Ισως να νιώθετε κιόλας ότι πλήττετε, αλλά αξίζει ο κόπος, αφού θα αναδειχθείτε. Προσπαθήστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για να ξαποσταίνετε. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες στα εργασιακά και θα κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας. Ωστόσο να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας, παρότι θα πάρετε λεφτά. Μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, αλλά μην οδηγηθείτε σε εξαντλητικές δίαιτες. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξουν έντονα πάθη. Λόγω του Αρη, προσέξτε μην τσακωθείτε με φίλους.    

Ζυγός Προσέξτε κάποια οξύθυμα ή ανταγωνιστικά άτομα. Μην μπαίνετε στην παγίδα να τσακωθείτε μαζί τους. Γενικά, μη βιάζεστε στην καριέρα, γιατί ο Αρης τον Καρκίνο θα σας κάνει πολύ επιπόλαιους ή, αντίθετα, θα προκαλέσει μια κάποια τεμπελιά, με αποτέλεσμα να τα κάνετε όλα τελευταία στιγμή και με άγχος. Χάρη στο τρίγωνο του Ερμή, είστε αισιόδοξοι και με γρήγορη αντίληψη. Η Αφροδίτη επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σας, αλλά αποφύγετε σκάνδαλα στην καριέρα. Ισως να μην έχετε πολύ χρόνο να σκεφτείτε οι περισσότεροι τα ερωτικά σας. Οι φίλοι βοηθάνε να βρίσκετε ισορροπίες. Τα νεύρα σας είναι… τσιτωμένα.    

Σκορπιός Ο Αρης και ο Ποσειδώνας, σε τρίγωνο, σας βοηθούν να αλλάξετε στόχους και να είστε πιο δυναμικοί στις συναλλαγές σας. Ερωτικά, με τον Αρη σε θετική γωνία και την Αφροδίτη απέναντί σας, θα έχετε μεγάλο σουξέ, αλλά αποφύγετε συναισθηματικές εξάρσεις και υπερβολές στην προσωπική σας ζωή. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η… απληστία. Προσοχή με ξένους και εξωτερικό. Ο Αρης προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία με τους γύρω σας και εντάσεις με τους συγγενείς σας. Οδηγείτε πολύ προσεκτικά και αποφύγετε τα πολλά ταξίδια. Δεν θα σας λείψουν η αναγνώριση από τον κόσμο και η δημοφιλία.    

Τοξότης Οι συνθήκες είναι περίεργες για σας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την καριέρα και τις σχέσεις σας, με θετικές και αρνητικές πλευρές. Σε θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών, με τη βοήθεια του Ερμή, ίσως κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία. Ωστόσο σχέσεις ή γάμοι κουρασμένοι πιθανώς να χρειάζονται δουλειά και πρωτίστως επικοινωνία. Επίσης, είναι πιθανές ερωτικές σχέσεις με άτομα με διαφορά ηλικίας. Εύνοια θα έχετε αν εγκαινιάζετε κάτι καινούργιο ή προχωρήσετε σε μια συνεργασία. Να προσέχετε στα οικονομικά σας. Αποφύγετε διά ροπάλου σπατάλες, δανεισμούς και επενδύσεις που μπορεί να σας προβληματίσουν πολύ σοβαρά στην πορεία.    

Αιγόκερως Είναι δύσκολος ο Ιούνιος, λόγω του Αρη, ο οποίος σας επηρεάζει πολύ αρνητικά σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη ωστόσο φέρνει μια μικρή εύνοια στα οικονομικά σας. Ισως είναι καιρός να λύσετε κάποια κληρονομικά ζητήματα. Ερωτικά, προσέξτε οι δεσμευμένοι. Το ταίρι σας μπορεί να είναι με τεντωμένα νεύρα και να σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Μπορεί όμως και εσείς να μην έχετε αντοχές. Μην ενθουσιαστείτε από το καλό σεξ και χαλάσετε μια χρόνια σχέση. Κάποιες συνεργασίες μπορεί να δοκιμαστούν. Θέματα που σχετίζονται με νομικά εγείρει ο Αρης και καλό είναι να είστε τόσο νόμιμοι… όσο πάντοτε!    

Υδροχόος Αυτή είναι μια εβδομάδα -όπως και όλος ο Ιούνιος- με αρκετές δυσκολίες, άγχη, εμπόδια και καθυστερήσεις, ειδικά στη δουλειά σας, αλλά με εύνοια στα ερωτικά. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι περνάτε καλά. Απλώς μη «φορτώνετε» στους άλλους τα επαγγελματικά σας προβλήματα. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές. Προσέξτε πάρα πολύ πιθανές εμπλοκές στην εργασία ή με υφισταμένους που μπορεί να σας εκθέσουν. Ωστόσο κάποιοι συνεργάτες σάς υποστηρίζουν. Κάποια οικογενειακά προβλήματα είναι επίσης πιθανά. Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας και μην κάνετε ακραίες αλλαγές στην εμφάνιση. Ο Ερμής βοηθάει την επαφή με τα παιδιά και αν θέλετε να αποκτήσετε απόγονο!    

Ιχθύες Προσοχή στα παιδιά σας, αν είστε γονείς ή εκπαιδευτικοί, λόγω της αντίθεσης Αρη - Πλούτωνα. Να θυμάστε πως είστε στην τσίτα, γιατί έχετε καταπιεστεί και η περηφάνια σας δοκιμάζεται. Ο εγωισμός μπορεί να χαλάσει φιλίες και παρορμητικοί, ενθουσιώδεις έρωτες τη σχέση σας, αν είστε δεσμευμένοι. Οι έρωτες αυτό το διάστημα έρχονται παρορμητικά και χωρίς καμία λογική. Θα έχετε εύνοια στον χώρο της εργασίας σας. Φτιάξτε την εικόνα σας και κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας. Καλύτερα είστε στην υγεία σας. Μακριά από τον τζόγο, τις σπατάλες και τις καταχρήσεις. Οικονομικά θα στριμωχτείτε αρκετά. Αποφύγετε εκκεντρικότητες.