Μάλιστα το νέο της τραγούδι ανέβηκε στο Youtube στις 19 Μαΐου, και από τότε καλπάζει στους χρήστες του διαδικτύου σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το τραγούδι «Μάντισσα» σε στίχους του γνωστού Stavento, Μιχάλη ΜΕΘ Κουινέλη, και σε μουσική δική της έχει γίνει το αγαπημένο καλοκαιρινό hit, και αρκετοί επώνυμοι καλλιτέχνες το έχουν συμπεριλάβει στα καλοκαιρινά τους προγράμματα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1986 στην Αθήνα από πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα. Μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης κι από μικρή ασχολήθηκε με το πιάνο έχοντας ως δασκάλα την Ρίκα Δεληγιαννάκη.

Τον Σεπτέμβριο του 2004 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Ε.Μ.Π., ενώ παράλληλα σπούδαζε κλασικό τραγούδι, θέατρο και χορό. Στα επόμενα πέντε χρόνια πήρε δίπλωμα κλασικού τραγουδιού με τον βαρύτονο Πάνο Δήμα, πτυχίο κλασικού πιάνου κι ανώτερων θεωρητικών.

Αργότερα, κέρδισε υποτροφία για το Berklee College of Music, από το οποίο αποφοίτησε το 2011 με εξειδίκευση στο Contemporary Writing and Production (σύγχρονη ενορχήστρωση και παραγωγή) και Film Scoring.

Δείτε το άρθρο καθώς και όλες τις πληροφορίες για την Μαρίνα Σάττι, με τα Video clip της στο αφιέρωμα του Lifeviews.gr