Πληροφορίες για τις λεπτομέρειες του τελικού του Survivor, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου. αλλά και το που θα μείνουν οι παίκτες του, δίνουν και παίρνουν σε όλα, σχεδόν, τα διαδικτυακά μέσα.

Σύμφωνα με την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω», τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο ολοκληρώνονται το ερχόμενο Σάββατο, 17 Ιουνίου. Η τελευταία μάλιστα αποχώρηση έχει ήδη γίνει και οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό μοιράζονται τις τελευταίες τους ώρες παραμονής στις παραλίες του Άγιο Δομίνικου.

Ο τελικός του Survivor αναμένεται να λάβει χώρα στο θέατρο του Άλσους Βεΐκου. Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», το ερχόμενο Σάββατο 17 Ιουνίου ολοκληρώνονται τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα, δεν θα μείνουν στα σπίτια του, αλλά θα πρέπει να μείνουν σε ξενοδοχείο, κατά πάσα πιθανότητα στο κέντρο της Αθήνα, μέχρι και την επίσημη ολοκλήρωση του.

Ο ημιτελικός θα στείλει με τη διαδικασία των αγωνισμάτων και δίχως ψηφοφορία κοινού τους δύο παίκτες στον τελικό, ενώ ο νικητής θα προκύψει αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού.