Είχε πολύ καιρό να μας απασχολήσει η Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά αυτή τη φορά του έδωσε και κατάλαβε. Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Τζούλια έχει γεννηθεί στις 24 Νοεμβρίου 1986 στην Γλυφάδα και είναι Ελληνίδα φωτομοντέλο, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και πρώην πορνοστάρ με τεράστια επιτυχία.

Ο πατέρας της, Ζήσιμος Αλεξανδράτος είναι Έλληνας επιχειρηματίας με καταγωγή από την Κεφαλλονιά, ενώ η μητέρα της, Άλισον Χαντ - Αλεξανδράτου, είναι πρώην μοντέλο με καταγωγή από την Μεγάλη Βρετανία. Η Τζούλια έχει επίσης μια αδερφή, την Άρτεμις, που είναι λαϊκή τραγουδίστρια, το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή όπως η Τζούλια, αλλά σε μελαχρινή έκδοση..

Η Τζούλια ξεκίνησε από παιδί να εργάζεται ως μοντέλο, συμμετέχοντας σε εκπομπές διαφημίζοντας έτσι παιδικά ρούχα γνωστών εταιριών.

Το 2002, σε ηλικία μόλις 17 ετών, κέρδισε τον τίτλο της «Miss Young» στα καλλιστεία του ANT1, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, σε ηλικία 21 ετών, εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2006, ενώ αρχικά τα στοιχήματα την έβγαζαν πρώτη λίγο πριν τον διαγωνισμό, έχασε τελικά τον πρώτο τίτλο από την Ολυμπία Χοψονίδου, λόγω μια γκριμάτσας που έκανε την τελευταία στιγμή, και της στέρησε την πρωτιά.

Το 2010, η Τζούλια Αλεξανδράτου σε ηλικία 25 ετών, πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένη ταινία πορνό μαζί με τον Γάλλο πορνοστάρ Ian Scott, που διανεμήθηκε μέσω των πρακτορείων τύπου εσωτερικού σε 120.000 DVD και που προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμη πορνό λαμβάνοντας έτσι ποικίλα σχόλια. Συμμετείχε σε ακόμη 3 ταινίες πορνό πριν αποσυρθεί οριστικά από τον χώρο το 2012.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα με αρκετά βίντεο στο Lifeviews.gr