Κάθε ευχή, κάθε μήνυμα, κάθε φωτογραφία έχει ξεχωριστή αξία μια μέρα σαν τη σημερινή. Η γιορτή του πατέρα κερδίζει τα τελευταία χρόνια τη θέση που της αξίζει και τα παιδιά όλου του κόσμου βρίσκουν τρόπο να ευχηθούν στους πρώτους και παντοτινούς ήρωες της ζωής τους.

Το ίδιο κάνουν και τα παιδιά των διάσημων Ελλήνων μπαμπάδων, είτε με δική τους πρωτοβουλία είτε μέσω της ευτυχισμένης μαμάς!

Σε κάθε περίπτωση χαμόγελα και μηνύματα που μαρτυρούν ευτυχισμένες οικογένειες έχουν κατακλύσει από το πρωί τα social media. Επιλέξαμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα που δίνουν μια διαφορετική νότα στην ημέρα, όπως την φωτογραφία του Σταύρου Ξαρχάκου με τα δύο μωρά του, που πρώτη φορά δείχνει δημοσίως αλλά και το μήνυμα τη Δούκισσας Νομικού στον τραγουδιστή μπαμπά της. Απολαύστε και μην ξεχάσετε να ευχηθείτε στον δικό σας μπαμπά.

«Μεγαλώνω, μπαμπά. Μέσα μου όμως νιώθω ακόμη παιδί. Το δικό σου, μικρό παιδάκι. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, εσύ θα είσαι ο αγαπημένος άντρας της ζωής μου! Ο ήρωάς μου. Ο γλυκός πατερούλης μου» έγραψε η Δούκισσα Νομικού, κάτω από την φωτογραφία της με τον μπαμπά της, τραγουδιστή Νίκο Νομικό.

 

 

Ένας καλός και γλυκός άνθρωπος είναι ο πατέρας μου ... #happy_fathers_day❤

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

 

???????? #FathersDay

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on