Από τότε που ήμασταν παιδιά τα καλοκαίρια μας τα μετρούσαμε σε… παγωτά. Κάθε κουταλιά και μια απολαυστική στιγμή κάτω από τον ήλιο, πλάι στη θάλασσα.

Άλλωστε το καλοκαίρι είναι η εποχή που προστάζει να γεμίσεις από στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε προβληματίζει.

Ξέφυγε από την απαιτητική καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς. Κάνε μια βόλτα στην παραλία, αφιέρωσε στον εαυτό σου μια ώρα άσκησης ή χρόνο με φίλους, που έχεις καιρό να τους δεις. Κάνε πράγματα πραγματικά για σένα…

Και φυσικά τι πιο απολαυστικό για το καλοκαίρι; Το αγαπημένο σου παγωτό θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης!

Και όταν μιλάμε για παγωτό, το μυαλό πάει αυτόματα στο πιο απολαυστικό… που ακούει στο όνομα Nirvana.

Το Nirvana δημιούργησε την απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού, ταιριάζοντας μοναδικά τη βελούδινη βανίλια με λαχταριστά κομμάτια Muffin, μέσα σε πλούσιο σιρόπι σοκολάτας.

Σε κάθε κουταλιά παγωτού Nirvana Vanilla & Muffin, ανακαλύπτεις τη μαγεία του γευστικού παγωτού.

Και για τους πιο κλασικούς, είναι πάντα διαθέσιμες οι σταθερές αξίες του καλοκαιριού μας… γεύσεις που έχουν αγαπηθεί περισσότερο από κάθε άλλο παγωτό, όπως το Cookies & Cream, το Pralines & Cream και το Chocolate & Choco Chips.

Αν αναζητάτε την απόλαυση θα βρείτε την ιδανική λύση το στα πράσινα ψυγεία! Ακούει στο όνομα Nirvana και έχει πολλές γεύσεις… μια από όλες είναι για σας.

Πλούσια γεύση και κρεμώδη υφή, σε καλεί να επανασυνδεθείς με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας ένα γευστικό και ποιοτικό παγωτό.

Αφεθείτε στην απόλαυση ενός παγωτού Nirvana και βρείτε τον εαυτό σας από την πρώτη κιόλας κουταλιά…