Τις ικανότητες της στην μαγειρική μας δείχνει για άλλη μια φορά η Δέσποινα Βανδή.

Μάλιστα, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βιντεάκι για να δείξει στους ακολούθους της μια συνταγή για υγιεινότατο εξηγώντας αναλυτικά και τον τρόπο ετοιμασίας.

Ειδικότερα, γράφει στην λεζάντα:

«Εγώ αντί για βρώμη βάζω φαγοπυρο και αμαρανθο! Τα βρίσκω στα βιολογικά καταστήματα που ευτυχώς υπάρχουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας! Μπορειτε να βάλετε ο,τι φρούτο σας αρέσει και επίσης αντί για σφενδαμο μπορείτε να βάλετε μέλι! Ειναι πολύ υγιεινή η κρέπα αυτή και δε θα αισθανθείτε την ανάγκη να τσιμπολογησετε κάτι για τις επόμενες 3-4 ώρες! Μπορειτε να βάλετε και λίγους ξηρούς καρπούς αν θέλετε! Την έχω φτιάξει και στα παιδιά μου για πρωινό αντί για κρέπες με σοκολάτα! Ενταξει! Δυσκολος ο ανταγωνισμός με την κρέπα ????????????????αλλά αξίζει η προσπάθεια!».

«Τα παιδιά επηρεάζονται από τις διατροφικές μας συνήθειες! Οποτε όσο πιο σωστά τρώμε εμείς τόσο το καλύτερο», καταλήγει στην ανάρτησή της και εύχεται σε όλους «Καλή Κυριακή».

 

Εγώ αντί για βρώμη βάζω φαγοπυρο και αμαρανθο!Τα βρίσκω στα βιολογικά καταστήματα που ευτυχώς υπάρχουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας!Μπορειτε να βάλετε ο,τι φρούτο σας αρέσει και επίσης αντί για σφενδαμο μπορείτε να βάλετε μέλι!Ειναι πολύ υγιεινή η κρέπα αυτή και δε θα αισθανθείτε την ανάγκη να τσιμπολογησετε κάτι για τις επόμενες 3-4 ώρες!Μπορειτε να βάλετε και λίγους ξηρούς καρπούς αν θέλετε!Την έχω φτιάξει και στα παιδιά μου για πρωινό αντί για κρέπες με σοκολάτα!Ενταξει!Δυσκολος ο ανταγωνισμός με την κρέπα ????????????????αλλά αξίζει η προσπάθεια! Τα παιδιά επηρεάζονται από τις διατροφικές μας συνήθειες!Οποτε όσο πιο σωστά τρώμε εμείς τόσο το καλύτερο!Καλη μας Κυριακή!????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις