Η Έβα Λονγκόρια είναι από τους σταρ του Χόλιγουντ που επέλεξαν το φθινόπωρο για να έρθουν στη Μύκονο και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.

Η Λατίνα ηθοποιός, που έγινε γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση», εντοπίστηκε από την κάμερα να σεργιανίζει στα Ματογιάννια έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, επιχειρηματία Χοσέ Αντόνιο Μπαστόν, με τον οποίο συμπλήρωσε έναν χρόνο γάμου τον Μάιο.

Μαζί με το ζευγάρι ήταν και μερικοί καλοί φίλοι, μεταξύ των οποίων ο συνάδελφος της Λονγκόρια και πρωταγωνιστής του «Prison Break» Αμάουρι Νολάσκο, ο οποίος εκτελούσε χρέη ξεναγού, αφού έχει ξαναβρεθεί στο νησί των ανέμων.

Η 42χρονη Έβα, με κάποια κιλά παραπάνω σε σχέση με το παρελθόν, απόλαυσε τη βόλτα της στα γραφικά στενοσόκακα, αλλά εκείνο που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως η Λονγκόρια αλλά και όλη η παρέα της κρατούσαν στο χέρι από ένα ποτό που προμηθεύτηκαν από το σκάφος που φιλοξενούνται, επειδή έμαθαν πως η dolce vita στη Μύκονο κοστίζει!

Δεν γνωρίζουμε αν το έκανε για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πάντως στη συνέχεια, μαζί με τον σύντροφό της επισκέφθηκε το γνωστό μπαρ-ρεστοράν Sea Satin. Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα, o κύριος Μπαστόν παραήταν διαχυτικός απέναντι στη σύζυγό του, καθώς κάποια στιγμή καθώς περπατούσαν πλάι-πλάι χτύπησε τον γλουτό της!

Δείτε και ορισμένες φωτογραφίες της Έβα Λονγκόρια από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη που είχε επισκεφτεί πριν, και δημοσίευσε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media διαφημίζοντας τη χώρα μας στους εκατομμύρια φίλους της που την ακολουθούν.

Απολαύστε το βίντεο και το φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr