Έβαλε το μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι μαγιό της και πήγε να κάνει τις βουτιές της στην πισίνα του ξενοδοχείου στο οποίο έμεινε στη Ρόδο.

Με το «υπέροχο» κορμί της τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, αφού ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να φτιάχνει το μαγιό της που παραλίγο να της λυθεί.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το καλλίγραμμο μοντέλο με το αθώο πρόσωπο μάς εντυπωσιάζει με το κορμί της φορώντας το μαγιό της στις καλοκαιρινές της διακοπές σε ξενοδοχείο της Ρόδου.

Η Σοφία Χαρμαντά είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο, με στόφα σταρ, πρωταγωνίστριας του γαλλικού κινηματογράφου, και όταν επιλέγει να ποζάρει με μαγιό μάς αφήνει να θαυμάσουμε το τέλειο μπούστο της και τα καλλίγραμμα, μακριά πόδια της.

Είναι αυτό που λέμε ότι η Σοφία Χαρμαντά είναι το μοντέλο που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα όταν φωτογραφίζεται με το μαγιό της, και εμείς δεν σταματάμε να απολαμβάνουμε τη χάρη της.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ανεβάζει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της από τα μέρη που επισκέπτεται, αλλά και επαγγελματικές της, και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να την ακολουθήσεις.

Με περισσότερες από 530 δημοσιευμένες πόζες της έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω από 77.1 χιλιάδες πιστούς ακόλουθους, που της χαρίζουν κάθε μέρα τον θαυμασμό τους με όμορφα σχόλια.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιερωμα στο Lifeviews.gr

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Σοφία Χαρμαντά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε όλες τις εκρηκτικές Ελληνίδες στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ)