Ποδαρικό έκανε το πρωί της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και φυσικά μίλησε για το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, το «Nomads», που κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει το star.gr, «το "Nomads" πάει ένα βήμα παραπέρα στα παιχνίδια επιβίωσης. Είναι τρεις ομάδες 7 ατόμων, επώνυμοι, αθλητές και απλοί άνθρωποι. Θα υπάρχουν λίγες ώρες αναμετάδοσης από όσα θα συμβαίνουν στις Φιλιππίνες.

Το φοβερό είναι ότι μόλις φτάσουμε θα παίξουν στο πρώτο παιχνίδι, για να πάνε εκεί που πρέπει οι παίκτες. Οι νικητές θα πάνε σε μία πολυτελή βίλα. Οι δεύτεροι θα πάνε σε ένα χωριό, όπου θα πρέπει να συμβιώσουν με τους ιθαγενείς. Οι τρίτοι θα χαθούν και θα πρέπει αν επιβιώσουν μέσα στη ζούγκλα με το τίποτα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε αναφερόμενος στις τρεις ομάδες του παιχνιδιού, οι οποίες θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται με το που πατήσουν το πόδι τους στις Φιλιππίνες και το νησί του Πάλαουαν. «Θα έχει και ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα. Για μία εβδομάδα θα διαρκεί η χαρά για κάποιους και ο πόνος για τους άλλους. Θα πρέπει να διεκδικούν τη διαβίωσή τους κάθε εβδομάδα. Έχει πολύ μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους.

Ο καθένας μπορεί να φύγει όποτε θέλει! Το έπαθλο είναι 150.000 ευρώ. Όταν θα βγαίνουν οι τρεις προτεινόμενοι προς αποχώρηση, ο ένας θα σώζεται από το κοινό, και οι δύο που μένουν θα πρέπει να μονομαχήσουν. Άρα, ακόμη και ο πιο αντιπαθής μπορεί να μείνει! Αυτό με ενοχλούσε στα ριάλιτι, το ότι ήταν τόσο εύκολο να διώξεις τον πιο αντιπαθή. Να τον διώξεις αν είναι χειρότερος από σένα!».  

Τέλος, πρόσθεσε: «Τα έκανα τα εμβόλια, γιατί έχει διάφορα περίεργα, έχει τύφο και τέτοια, μπορεί να σου ανεβεί ο πυρετός, είναι λίγο επικίνδυνο, 6 έκανα!».