Η Σοφίνα Λαζαράκη μας «συστήθηκε» στο X-Factor, μέσα από το συγκρότητα NMA, συμμετέχοντας στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη.

Το βιογραφικό για τη συμμετοχή της στο talent show ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και επιθυμεί να τον συνδυάσει με το τραγούδι και το θέατρο.

Της αρέσει να ζωγραφίζει και το αγαπημένο της χόμπι είναι η ιππασία. Δραστήρια από μικρή, έπαιζε βόλεϊ, τένις και για πολλά χρόνια πήγαινε στίβο. Όνειρό της είναι μία μέρα να αποκτήσει μαζί με την κολλητή της μία φάρμα δίπλα στη θάλασσα με άλογα και σκυλιά!

Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο σκύλος της και επιθυμία της να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί κοντά στη φύση».

Η Σοφίνα Λαζαράκη κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική μέσα από την «Παρθένα Ζωή».

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γλυφάδα. Στα 14 αποφάσισα ότι θέλω να γίνω χορεύτρια. Μπαλαρίνα. Και ξεκίνησα ιδιαίτερα στο μπαλέτο. Ετοιμαζόμουν να δώσω για τη Λυρική και την Κρατική Σχολή όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα για τη σειρά που άλλαξε τα πάντα.
 
Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο ενός μήνα στο Λος Άντζελες το καλοκαίρι του 2012. Το είδα ως κατασκήνωση γιατί ήμουν και σχετικά μικρή. Ο μπαμπάς μου το βρήκε. Με στηρίζει σε κάθε απόφασή μου.
 
Ήξερε ότι θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον χορό, οπότε βρήκαμε μαζί τη σχολή. Υποκριτική έκανα μόνο στο σχολείο, στον θεατρικό όμιλο του Κολεγίου Αθηνών».
 
Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr