Είχε κάνει ένα πέρασμα από τα καλλιστεία των «Playmate» ενώ πρόσφατα συμμετείχε στο «Ρουκ Ζουκ» με την παρέα της.

 Η σχέση της με τον πλαστικό χειρούργο την έχει κάνει πιο όμορφη και λαμπερή, αφού δεν αρνείται ότι έχει κάνει μικροδιορθώσεις, αλλά ποιος νοιάζεται; Η αλήθεια είναι ότι είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες, και δεν υπάρχει περιπτώσει να περάσει από δίπλα μας και να μη γυρίσουμε το κεφάλι για να τη θαυμάσουμε.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει καταγωγή από την Τρίπολη όπου διατηρούσε μαζί με τη μητέρα της κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων που διαφήμιζε μέσα από το Facebook δειγματίζοντας τα ρούχα επάνω της.

Στον Αριστομένη Γιαννόπουλο οφείλεται το άψογο πρόσωπό της, καθώς η συγκεκριμένη κοπέλα δεν κρύβει πως έχει υποβληθεί σε κάποιες μικροεπεμβάσεις στο πρόσωπο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Βέβαια, η Αλεξάνδρα, που τώρα διαγωνίζεται για το στιλ της στο «My Style Rocks», κάποτε συμμετείχε σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαφημίσεις. Η διαφήμιση για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας είχε διχάσει την κοινή γνώμη με τις σέξι νοσοκόμες, που μία από αυτές ήταν και η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη του show.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα, με αρκετά βίντεο στο Lifeviews.gr

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)